реклама
Sucurity Police

реклама

У лютому неподалік Києва проходив перший етап міжнародного проекту «Щоденники історії» для молоді 18-24 років, у якому взяли активну участь студенти спеціальностей «Політична філософія» та «Соціальне забезпечення» Черкаського державного технологічного університету.

ecee973ed9dc4de29d16eaf4df915366_XL

Про це повідомляють у виші.

У межах проекту досліджувалися процеси формування індивідуальної і колективної пам'яті, її вплив на людей і спільноти.

Основним завданням сесій під час насиченого п’ятиденного тренінгу було допомогти учасникам побачити «інших» через відповідь самому собі на питання «А хто ж я?»; як мої погляди, стереотипи і забобони впливають на сприйняття оточуючих; як оточуючі сприймають мене і що заважає тому, щоб сприйняття було об'єктивнішим та не сприяло дискримінації в суспільстві, а навпаки зменшувало її.

Вправи, які використовувалися протягом тренінгу, були спрямовані на потребу індивіда в самовизначенні і, разом з цим, ставили за мету припинити поділяти людей на групи, приписуючи їм якості обумовлені їх етносом, культурою або національністю. Крім цього, організатори проекту спонукали учасників замислитися над тим, як, під впливом історичних подій і суспільних передумов, складається система цінностей у суспільстві.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100