реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах на засіданні виконкому міськради знову порушили питання якості послуги перевезення у маршрутних автобусах.

1551179694-979

Як інформує Zmi.ck.ua, заступник міського голови Ігор Коломоєць, попросив розвісити в салонах автобусів графік їхнього руху.

«Там купа реклами висить, нехай буде графік. Щоб люди знали, коли мають виїхати, прибути на зупинку. Могли контролювати самі це питання», – сказав Коломоєць.

Він також попросив оновити списки пільгових категорій, розміщених у салонах автобусів.

«Бо ми додали пільгову категорію, а її немає в списку. Дітей з малозабезпечених сімей кондуктори виганяють. Оновити цей перелік у всьому рухомому складі», – зазначив заступник міського голови.

Також на засіданні озвучили доручення активізуватися у видачі проїздних квитків дітям із малозабезпечених сімей.

Заступник міського голови Юрій Ботнар доручив профільному департаменту фіксувати порушення графіку руху автобусів і штрафувати перевізників. «За графіком маршрутка має їздити кожні 5 хвилин, а за фактом затримка подекуди до години часу. Фіксуйте порушення, тому що дотримання графіку – це умова договору. Очевидно, що треба штрафувати, бо вони не дотримуються графіку. Ми ж не можемо через це постійно розривати договори, бо альтернативи немає, а штрафувати можна. Люди нарікають на те, що реально виправити», – сказав Ботнар.

Як інформує 18000, виконавчий комітет також проголосував за укладання тимчасових угод із перевізниками за маршрутами №8, №9, №20, №24, №25, №30, №31, №33. Як ідеться у пояснювальній записці, тимчасові угоди буде укладено, оскільки під час конкурсу на маршрутах не вдалося визначити переможця через недопуск учасників до участі в конкурсі. Тимчасові угоди діятимуть аж до часу проведення результативного конкурсу.

Нагадаємо, у кінці січня на засіданні виконавчого комітету ухвалили шість рішень про затвердження переможців конкурсу на автобусних маршрутах. Вже у лютому ПрАТ «Черкасиавтотранс» затвердили переможцем конкурсу на 21-му маршруті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 111 03.04.2019 08:42
Ну разместили. Плевать они хотели на эти графики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Маразм крепчает 19.03.2019 21:04
Заступник міського голови Юрій Ботнар доручив
Стиль сегодняшних вождей города лупящих себе зарплату выше чем у мэра Киева и европейских стран.
- обуреный
- незадоволеный
- доручыв
- обицяю
- вымагаю
- забороняю
- вкрай незадоволений
- обицяю контролювати
- жорстоко слидкуватыму
- буду карати
Это говорит о том, что люди ни в тын ни в ворота. Гребут с городского бюджета (пенсионеры задумайтесь!!!, по 60-70 тысяч гривен!!!!!!!!! !!! в месяц, при вашей пенсии по 1700 грн. в месяц) а потом свалят. А не дай бог за них проголосуете пролезут к еще более жирной кормушке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гроші 27.02.2019 13:14
Давно пора, штрафуйте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 . 26.02.2019 16:18
Вони вже розбіглися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100