реклама

реклама

Рішенням Президії та Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» Генеральний директор Корпорації «АГРОСЕНС ГРУП» Сергій Скрипник удостоєний Почесного звання «Лицар Вітчизни»! Разом з відповідним іменним дипломом, йому було вручено орден «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» та почесна іменна зброя – оригінальна лицарська шабля, а також нагрудний знак Лицарського Легіону України.

1

В офіційному представленні зазначено: «Ви удостоєні нагороди за високу національну гідність, визнання, благодійну діяльність, активну участь у збереженні та захисті Української держави, за щоденну високопрофесійну працю, спрямовану на підтримку соціально-економічної міцності України та ефективне управління підприємством».

2

Цього року Сергій Скрипник єдиний представник Черкащини удостоєний такого високого звання. До слова, торік єдиним представником нашої області був Олександр Черевко – ректор Черкаського Національного університету ім. Б. Хмельницького.

Урочиста церемонія вручення нагороди відбулася 28 лютого в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22). Був запрошений Сергій Скрипник з дружиною Ольгою. Це було офіційне засідання ділової громадськості України, на честь лідерів в галузі економіки, бізнесу, науки та культури України.

3

Сергій Скрипник родом з Городища, вищу освіту здобув у Київському державному економічному університеті. Із 1993 року працював у Городищенському відділенні банку «Україна». Потім в «Ощадбанку» пройшов шлях від економіста до посади керуючого районним відділенням. Із 2000 року працював у Черкаській обласній дирекції АТ «Райффайзен-Банк-Аваль». У 2014 році започаткував власну справу. Займається розвитком вітчизняної аграрної галузі.

Володимир ЧОС

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Гроші 05.03.2019 22:20
«Ви удостоєні нагороди за високу національну гідність, визнання". Дуже дивна подія та обгрунтування нагороди. Та й нагорода якась незрозуміла, від громадської організації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 СОЛДАТ 05.03.2019 21:06
А хто цей дідусь в береті і з орденами "красной звєзди" на кітелі?Магістр ордену чи отставнічок-пенсіонер "нєпобєдімой і лєгєндарной"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Легіон банкірів? 05.03.2019 18:21
Треба розуміть, "лицарем-витязем з оригінальною шаблею" може стати тільки банкір - причому з банком "Україна" і "Ощадбанком" у біографії? ;-)
Не палилися б так явно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Знвю 05.03.2019 16:28
І недорого коштує...
Черевко дисконтну картку дав)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100