реклама

реклама

У Черкасах нардеп Мустафа Найєм розповів про новий громадсько-політичний рух «Дій з нами». Він зазначив, що з однодумцями їздить Україною та зустрічається з людьми. Мета цього політичного регіонального туру, за словами екс-журналіста, – зібрати ефективну молоду команду, яка у майбутньому зможе зайти у парламент і замінити «нафталінових» політиків.

– Про те, що ми будемо створювати власні ініціативи і команди ми говорили протягом року. По-перше, було очевидно, що назрівають (і всі це відчувають в регіонах) зміни і нові люди підтягуються до владних коридорів. З іншого боку, відбувається вичавлювання старою системою з влади багатьох людей. Тому зараз нам слід організовуватись. Якщо зараз ми не навчимося працювати не лише в громадському, а й політичному секторі, то ще п’ять років будемо чекати, – сказав Мустафа Найєм.

53255392_2312782175633384_3890289206718627840_n

Нардеп каже, що говорили про об’єднання найперше з демократичними силами.

– Треба, щоб людей, які почали йти у владу ще в 2014 році, ставало більше, а ті, хто пішов тоді в громадську діяльність, перейшли власну межу і пішли в політичну діяльність. Бо, на жаль, бачимо, що цинічніші, жорстокіші і більш рішучі люди набирають обертів, – визнав парламентар. – Тому створили рух «Дій з нами». Це п’ятеро нардепів, люди з виконавчої влади, громадські діячі, декілька людей з бізнесу. Зараз це громадсько-політичний рух, а як він буде розвиватися далі, залежатиме від людей і ситуації в країні. Зараз нам важливо розповсюдити цю думку. Якщо в 2019-2020 роках ми не зможемо організуватись, то ще п’ять, а то й сім років ми будемо маргіналами в місцевих радах і в парламенті. Ми в цій ролі були п’ять років і більше не хочу, – зазначив нардеп.

До суспільно-політичної ініціативи "Дій з нами" приєдналися нардепи від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Олексій Мушак, а також депутат від "Народного фронту" Наталія Кацер-Бучковська тощо.

– Ми будуватимемо роботу на таких речах, як, наприклад, справедливість, бо нам потрібне очищення в правоохоронних органах. Окрім того, підкреслю, що жоден суддя не поніс покарання! Це теж треба пам’ятати. Інший аспект після справедливості – перемога можливостей! Тобто мінімальне втручання держави в ті процеси, в яких людина в процесі життя визначається. Для цього треба не прикривати старі схеми новими обличчями. А за п’ять років так і сталося. Які в нас будуть механізми? Це місцева влада. Є безліч механізмів, щоб організовувати роботу і контролювати її в різних аспектах: від медицини до комунальної сфери, – зазначив депутат.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Пришийкобиліхвіст. 06.03.2019 22:39
Думка про Мустафу така--нікчемний політик,зарозум ілий у своїй депутатській недоторканості.Бачив його на всяких його акціях, дурість дурістю і характерна
пиха.Покричати щось не зовсім зрозуміле, запалити флайєри , надиміти, до речі загадити сміттям саме місце акції. І змитись в 2-3 хвилини.Здається щось корисного для країни він ще не зробив, та і вже не зробить. Незграбний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100