реклама

реклама

У рамках робочого візиту на Черкащину перший заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей ознайомився з роботою закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти та навчально-тренінгового Центру STEM-освіти.

b2ap3_large_DSC_7097

Перебуваючи у Черкаській гімназії № 9 ім. О.М. Луценка, представник міністерства разом з начальником управління освіти і науки ОДА Валерієм Данилевським, заступником начальника Оксаною Сімушіною, ректором КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталією Чепурною та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергієм Вороновим відвідали уроки учнів першого та другого класів, де вже реалізується Концепція Нової української школи, повідомляє Управління освіти і науки Черкаської ОДА. Гості закладу ознайомилися зі створеним освітнім середовищем та поспілкувалися з учнями початкових класів.

Також у рамках візиту було продемонстровано використання сучасного мультимедійного навчального комплексу у кабінеті фізики, де спілкуючись з учителем Павло Хобзей поцікавився матеріально-технічним забезпеченням освітнього процесу, нагальними потребами.

Оскільки юні робототехніки Черкаської гімназії № 9 є не лише переможцями та призерами обласних і національних конкурсів, але і брали участь у міжнародних змаганнях, їм було приємно поділитися свої досвідом та продемонструвати нових програмованих роботів представнику міністерства.

У ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій» Павло Кузьмович разом з начальником управління освіти і науки ОДА Валерієм Данилевським, заступником начальника Валентиною Ткаченко та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергієм Вороновим оглянув Навчально-практичний центр сантехнічного обладнання і устаткування, Навчально-практичний центр з підготовки кваліфікованих робітників з професії «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» за технологіями ТДВ «СІНІАТ», малярну лабораторію фірми «ТРІОРА».

У рамках візитку на Черкащину Павло Хобзей також відвідав Навчально-тренінговий центр STEM-освіти, що був створений у вересні 2017 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». Тут було продемонстровано можливості новоствореного Центру, зокрема, кабінетів робототехніки, тренінгового і ресурсного центрів.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Учєньє - свєт! 14.03.2019 09:33
Цитую Цікаво:
А інших шкіл, крім 9, в Черкасах немає? Чи немає чого показувати?

У 9-й школі з подачі екс-голови ОДА Юрія Ткаченка створений найкрутіший в Україні клас робототехніки - такого навіть в Києві немає. От ним і хвалилися.
Раніше ще любили хвалитися 17-ю школою, але саме перед приїздом замміністра там ущент розвалилася уся плитка на сходах при вході - від "меценатів" Бондаренка і Ботнара. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Чого 13.03.2019 20:28
Цитую Лампас:
На світлині дуже екзотично виглядить супроджуєча свита.

Вони всім колгоспом супроводжують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Лампас 12.03.2019 15:36
На світлині дуже екзотично виглядить супроджуєча свита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Цікаво 12.03.2019 15:27
А інших шкіл, крім 9, в Черкасах немає? Чи немає чого показувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100