реклама

реклама

«Народний слоган». Творчий конкурс з такою назвою серед дорослих та дітей провела ініціативна група ТОВ «Черкасиенергозбут».

Учасникам пропонували придумати рекламний слоган для ТОВ «Черкасиенергозбут» в обмін на приз. Звичайно найкраще впоратись з завданням конкурсу вдавалось тим, хто за словом у кишеню не лізе. Учасники конкурсу за свою інтелектуальну власність отримували винагороду – якісну енергоефективну світлодіодну лампочку. Чому саме її? – А тому, що палаюча лампочка – емблема ТОВ «Черкасиенергозбут».

Найзавятішими народними піарниками виявились діти.

Конкурс відкрив учень 7-го класу Келебердянської загальноосвітньої школи, 12-річний Коля Домот.    Хлопчак безстрашно вийшов на імпровізовану сцену і за іграшки видав слоган, якому цілком можуть позаздрити дорослі рекламники:  «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»: КУПУЙ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТУТ!

Найцікавіші слогани прес-служба підприємства обіцяє оприлюднити найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 джон вэйн 13.03.2019 12:07
Новый слоган: "Мы всех "нагреем"!", и можно начинать гундосить о повышении тарифов для нового оператора к "экономически обоснованному уровню", естесно, поэтапно, всего раз 15 в ближайшие года 3, по схеме Роттердам+Рио через Гавайи и Сидней
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Перехожий 13.03.2019 09:26
Ось ще навіяло: "Деруть не менше та ще й писанини добавилось"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Перехожий 13.03.2019 09:25
Пропоную і такі: "Прокладка, що приносить мільярди", або "З миру по нитці -олігархові яхта", або ще "Ми заробляємо гроші ні з чого"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100