реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаським районним судом до позбавлення волі засуджено 60-річного жителя одного із сіл Золотоніського району за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

240x159-images-news-022019-38502dc7b513b5f2f4433dfdb240105d В ході судового розгляду встановлено, що 60-річний чоловік в червні 2018 року на ґрунті особистих неприязних відносин діючи з прямим умислом, спрямованим на спричинення тілесних ушкоджень, бажаючи настання суспільно небезпечних наслідків, умисно наніс потерпілому два удари ножем, який тримав у правій руці, в область лівої нижньої частини спини, внаслідок чого спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді: проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з ушкодженням пристінкового черева.

Разом з тим, обвинувачений в судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому, просив суд суворо не карати його та надати шанс виправитись.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив чоловіка, призначив пом’якшене покарання у виді 5 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 3 роки.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Пришийкобиліхвіст. 14.03.2019 10:38
...високий суд призначив пом’якшене покарання у виді 5 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 3 роки...
Хіба таке буває? Хтів вбити навмисно. Це ж скілько грошей він витратив за такий вирок?А якщо він все ж перебуваючи на волі таки когось уб"є, то високому суду яке покарання будЕ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100