реклама

реклама

13 березня у Черкасах працівники поліції затримали двох зловмисників, яких розшукувала чотири доби вінницька поліція. Небезпечних пасажирів маршрутного таксі, інформація про розшук яких була розміщена у засобах масової інформації та соцмережах, упізнали громадяни та  повідомили в поліцію.

XDCAM1882_01.00_11_52_15.Still004

Нагадаємо, 8 березня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський неподалік с. Корделівка патрульні поліцейські за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ауді». Під час поверхневого огляду у 24-річного водія поліцейські вилучили набої до бойової зброї. Під час перевірки поліцейськими пасажира він раптово дістав зброю та почав у їх бік стріляти. Патрульні також застосували табельну вогнепальну зброю, але затримати зловмисників не вдалось.

XDCAM1882_01.00_10_44_16.Still002

Особи зловмисників поліцією були встановлені одразу та оголошені в загальноукраїнський розшук. Інформацію про розшук озброєних небезпечних правопорушників  розмістили в  центральних та регіональних засобах масової інформації, а також у соцмережах.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос, завдяки пильності громадян, зловмисники були  затримані правоохоронцями з Черкаської області.  60-річний затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, шахрайства та підроблення документів.

XDCAM1882_01.00_06_43_10.Still001

Зловмисники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, за що може загрожувати  довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100