реклама

реклама

У лютому в Черкасах та області зареєстрували 121 новий автомобіль. На кожну з цих машин витрачали в середньому по $25 тис.

Минулого місяця черкащани найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $17-35 тисяч доларів США. Їх частка у регіоні склала 50%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $25 тис. Загальна сума витрат за місяць у лютому сягнула 3 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Черкаси лютий

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault. У регіоні придбали 24 таких машини на суму $375 тис, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Kia та Toyota. Серед моделей бестселером став кросовер Renault Duster.

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-Royce Cullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $400 тис. Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні у Черкасах та області зареєстрували 115 нових автомобілів. Кожне з цих авто в середньому мало вартість $31 тис, а загальна сума витрат склала майже $4 млн.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 ХХ 18.03.2019 15:54
Хороша справа статистика, почитаєш і середня зарплата, і пенсія ростуть, і машини купляються. А пересічним громадянам все гірше і гірше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100