реклама

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради відреагував на вранішній інцидент, що стався в першій педіатричній амбулаторії по вул. Благовісній щодо збору благодійних внесків на території дитячого медзакладу.

- Нагадую, що одним із пунктів угоди між Національною службою здоров’я України та Центрами сімейної медицини є пункт про заборону вимагання будь-яких оплат і коштів, — наголосив у своєму дописі Олег Стадник. — Про будь-які факти вимагання в Центрах сімейної медицини і їх педіатричних філіях прошу повідомляти Департамент охорони здоров’я. Терміново дано доручення адміністрації дитячої лікарні вияснити причину появи коробки для благодійних внесків, хто причетний та повідомити в Департамент.

За словами чиновника, якщо подібні факти будуть виявлені, то з медзакладом буде розірвано угоду і припинено фінансування.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 блазень 19.03.2019 22:31
якщо стоіть коробка для благодійних внесків, то що тут такого?Зара майже скрізь в супермакетах та інших місцях стоять ,збирають на лікування когось, або на іншу допомогу. Кожен бажаючий допомагає добровільно . В поликлиниці так само, ніхто не примушує...АЛЕ , на мій погляд, тре спитати працівників, на що вони збирають гроши, чого не вистачає для повноцінноі роботи закладу та туди спрямувати бьюджетні кошти - і таким чином ці коробки повинні зникнути..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Пришийкобиліхвіст. 19.03.2019 19:43
Повідомляти особисто директору? А що буде. Спішить % зняти? Як це він та не знає. Непорядок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Степан 19.03.2019 17:57
Шановні читачі, повідомте про медичний заклад, де не беруть хабарів у вигляді "благодійних внесків". Я таких не знаю. Може Стадник живе в іншому місті? :P :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100