реклама

реклама

Міський голова Кам’янки, що на Черкащині, Володимир Тірон заперечив інформацію про причетність до будь-якого бізнесу. Так він відреагував на запитання журналістів щодо чуток по причетності до асфальтного заводу.


DSC_0499

– Мого нема нічого. Так хочуть просто скомпрометувати всі кому не лінь. В’яжуть сюди і кримінальні справи, але все пропадає як мильна бульбашка. Нещодавно вже робили обшуки і вдома, і на тому асфальтному заводів. Щось хочуть найти, але нема… – сказав мер.

Водночас визнав, що родина має бізнес.

– Найперше ресторанний у дружини. І другий залишився від мого покійного сина бізнес по благоустрою в Києві. Він сьогодні продовжується. Ним опікується дружина. І так протягом десятка років. От весь благоустрій житлового комплексу «Чайка» зроблений саме бізнесом моєї дружини або покійного сина. Він його започаткував, він його вів, поки не помер. А тоді я його підхопив і коли мене обрали, я, як всі нормальні, заявив в державну реєстрацію, передав бізнес… От в світі нічого так просто не виходить. От був би розвиток міста ,якби не той бізнес в мене чи моєї дружини? От ті матеріали, що виробляє дружина, вкладаються в місті і оплачуються може через рік, може пізніше… Розумієте? А я бачу. Що це треба зробити, а грошей немає. Це я для розуміння. Дружина торік раз взяла двісті, раз стоп’ятдесят коштів кредиту, щоб реалізувати роботи. А заплатили їй три дні назад, – роз’яснив Володимир Тірон.

Володимир Тірон зауважив, що місто колись мало «кращі напрацювання, поки не було освіти».

– А коли ми стали громадою, то освіта – це такий відділ нашого господарювання, що забирає потужно кошти. Ми надіялися, що робитимемо як і раніше, а коли перший рік в нас стала освіта, то ми не те, що не робили нового, а ледь заплатили зарплату вчителям. Так, ми робитимемо реформу, бо з 1 вересня в нас має бути опорний заклад. І реформа нам треба, щоб не лише проїдати, а й розвиватися! Тож матеріали, що виготовляються в Києві, використовуються для розвитку міста, а потім через рік кошти повертаються. Тільки зрозумійте, як рік пройшов, тож витрати вже не окупаються. Тому в мене нема нічого… Навіть машину замінити не можу, хоч вона страшна, – зазначив Володимир Тірон.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100