реклама

реклама

Накласти арешт на частину майна, яке належить депутату Черкаської міської ради від ВО "Батьківщина" Юрію Тренкіну. Відповідну ухвалу напередодні оголосила суддя Соснівського районного суду міста Черкаси, передає vikka.ua.

img1968

Своє клопотання про арешт майна підозрюваного "батьківщинівця" прокурорка аргументувала результатами проведених експертиз, які підтвердили факти завданих збитків. Мовляв, санкції, передбачені інкримінованими Тренкіну статтями (привласнення бюджетних коштів та ухилення від сплати податків), передбачають обов’язкове покарання у вигляді конфіскації майна. Відтак, прокуратура зобов’язана клопотати про арешт з метою можливого застосування вищевказаного покарання за судового розгляду справи. Метою арешту, зазначає сторона обвинувачення, є запобігання можливості його пошкодження чи псування.

Натомість один із адвокатів обранця назвав клопотання прокуратури нелогічним, адже нині справа Тренкіна перебуває на розгляді в апеляційному суді. Там оскаржується попереднє рішення Феміди про не призначення депутату застави у майже 7 мільйонів гривень. Сам же Тренкін заявив: знайомі пропонували переписати майно, яке належить йому, на родичів, аби уникнути арешту і відчуження. Відтак наголошує на своїй чесності і надуманості результатів експертизи.

В результаті розгляду клопотання прокуратури суддя ухвалила: задовольнити його частково і накласти арешт на житловий будинок та земельні ділянки у селі Свидівок, а також автомобіль марки Ауді, які належать депутату.

Нагадаємо, депутата міської ради Юрія Тренкіна, його соратника та екс-очільника "Промбуд Індустрія" Євгена Щербину та директора "Хлібний Дім – Україна" Сергія Коломійця, який є чоловіком сестри Тренкіна, підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 4,6 млн.грн. та заволодінні 1,7 млн. грн. бюджетних коштів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+13 #1 Дональд Трамп 20.03.2019 20:49
Черкащане,и это мы посадили в кресло депутата этих подонков,а сколько еще бондаренко окружил себя тупыми,бездарны ми,без опыта работы юных сопляков-это жах !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100