реклама
Sucurity Police

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник відреагував на зауваження міського голови Анатолія Бондаренка, який обурився наявністю в дитячій амбулаторії по вулиці Благовісній черг на здачу аналізів і скриньок для «благодійних внесків».

1509616164_1-500x283

«За неналежним чином затверджені графіки лабораторного обстеження дітей дошкільного віку, які підлягають профілактичним оглядам, та незабезпечений контроль завідуючим лабораторії, оголошена їй догана. За неналежне виконання функціональних обов’язків, передбачених посадовою інструкцією двом фельдшерам лаборантам винесено догани, – написав Олег Стадник у «Фейсбуці». – Враховуючи, що до закінчення робочого часу за коштами в сумі 26 грн батьки пацієнтів, які проходили обстеження, не звертались, названа сума покладена на розрахунковий рахунок лікарні (квитанція є). Продовження буде...», – додав пан Стадник.

3

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 Skepitik 20.03.2019 16:04
Малі проступки тягнуть покарання, а великі славу !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Володимир 20.03.2019 15:19
Лабораторія - підрозділ дитячої лікарні, як і саме приміщення. Амбулаторія педіатрична - підрозділ центру ПМСД. Чому звучить центр і амбулаторія???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100