реклама

реклама

Двох дітей із неблагополучної родини, які жили в жахливих умовах у Черкасах, з домівки забрали ще у вівторок, 19 березня. Меншого доставили в дитяче відділення лікарні, а старший потрапив до центру соціально-психологічної реабілітації. Із мамою працівники соціальних служб почнуть працювати в понеділок.

54435785_2113883198689745_5697487814241812480_o

Про це повідомила начальниця служби у справах дітей Черкаської міської ради Світлана Шишлюк, пише «Про все».

– Старший хлопчик поступово адаптується і звикає до нових умов. Мама прийшла навідати хлопчика наступного дня, як ми його забрали. Вона принесла якісь солодощі, проте на той момент дитина спала і жінка вирішила не чекати поки син прокинеться. Це було в середу і до п’ятниці вона більше не приходила, – розповіла Світлана Шишлюк.

Також вона зауважила, що хлопчик не має проблем зі здоров’ям чи розвитком, на відміну від меншого. Детальніше про результати обстеження буде відомо вже наступного тижня.

Начальниця служби у справах дітей повідомила, що з мамою працюватимуть та спілкуватимуться, аби пояснити, що вона тепер відповідає не лише за себе, а й за своїх дітей.

– Вона ще сама дитина, має 21 рік. Першого сина дівчина народила у 17, другого – дещо пізніше, але обидва – позашлюбні. Ми ще не спілкувалися з її батьками, бачили лише бабусю, але вона була у стані алкогольного сп’яніння. Імовірно, що сама дівчина росла в неблагополучній родині, тому не знає, як правильно виховувати дітей. Ми будемо з нею працювати і спілкуватися разом із працівниками соцслужб і сподіваємося, що ситуація вирішиться позитивно, – додала Шишлюк.

За її словами, у будинку матері волонтери проведуть суботник і поклеять шпалери, та й сама дівчина хоче змінюватися, щоб забрати дітей.

Нагадаємо, прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактами неналежного утримання 2 малолітніх дітей.

Дивіться також відеосюжет телеканалу ВІККА.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Л 26.03.2019 12:05
Ось тут https://censor.net.ua/news/3118558/u_ocherednoyi_goremateri_v_kieve_zabrali_dvuh_malenkih_deteyi_politsiya_fotoreportaj
вилучили дітей ВІДРАЗУ, хоча там умови були кращі, аніж у черкащан.
Зволікати з вилученням однорічної дитини - злочин.
Ви б свою дитину залишили б в отому всьому ?! Там гидко знаходитись навіть дорослому ! А діти там повзали !
І не треба прикриватись законом ! Можна і треба було дітей забрати відразу.
А вже потім волонтери, шпалели, замітання віником ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100