реклама

реклама

В Катеринополі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження що спричинило смерть потерпілого.

1-19_0 Про це повідомляють у Звенигородській місцевій прокуратурі.

У провадженні Катеринопільського ВП Звенигородського ВП ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, тобто у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження що спричинило смерть потерпілого.

В ході досудового розслідування встановлено, що 70-річний чоловік в січні 2019 року, у вечірній час, перебуваючи у одній із кімнат (вітальня) власного будинку, на ґрунті виниклих неприязних відносин з 43 річною знайомою, яка на той час гостювала в останнього, та не бажала залишати вказаний будинок, у той час, коли вона знаходилися до нього спиною, умисно наніс три удари дерев’яною палицею (із замахом зверху до низу), яку він використовує при ходьбі, в область спини, плечей та голови останній.

Внаслідок удару вказаною палицею по голові, потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичного субарханоїдального крововиливу, закритої черепно-мозкової травми, та у результаті отриманих травм, перебуваючи у кухонній кімнаті будинку вказаного домоволодіння зі сплином часу, померла.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, а саме у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження що спричинило смерть потерпілого.

Досудове розслідування триває.

Довідково: за вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7(семи) до 10 (десяти) років позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Volodymyr Rebel 25.03.2019 23:52
Прийшла,погостю вала,поїла,попи ла,з дідом так-сяк переспала,то йди вже додому,чого тобі ще треба від літньої людини?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Правдолюб 24.03.2019 12:35
Старый козел. С палочкой ходит, а сам на 43-летних засматривается. Вот пусть теперь посидит и в камере подумает , что мозгов к старости не приобрел
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Пришийкобиліхвіст. 24.03.2019 09:00
Ну що сказати. Молодим треба задумуватись над наслідками,коли дістаєш пожилих.Не доводити до конфлікту, своєчасно піти.Літні люди не винні, що вмерти тоді коли хочеться молодим та звільнити жилплощу, наприклад, не завжди виходить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100