реклама

реклама

Уманська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо жашківчанина, який вирощував і зберігав коноплі.

240x159-images-news-022019-38502dc7b513b5f2f4433dfdb240105d Про це повідомляють у прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 43-річний жашківчанин за місцем свого проживання, реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на незаконне виготовлення та зберігання з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах, усвідомлюючи протиправність своїх дій, порушуючи вимоги Закону України № 60/95-ВР від 15 лютого 1995 року «Про незаконний обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів», посадив на городі власного домоволодіння рослини коноплі, за якими в період їх росту та дозрівання постійно доглядав, після чого, в кінці вересня 2018 року, здійснив збір вказаних рослин, від’єднання їх частин, їх сушку і подрібнення, тим самим виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс в особливо великих розмірах, та почав незаконно його зберігати за місцем свого проживання з метою подальшого збуту.

Вищезазначені наркотичні засоби у листопаді 2018 року в ході обшуку були вилучені працівниками Жашківського відділення поліції УВП ГУ НП в Черкаській області. Загальна маса вилученого наркотичного засобу – канабісу становить 5668.15 г.

20 березня 2019 року Жашківським відділом Уманської місцевої прокуратури відносно вказаного чоловіка, який незаконно зберігав наркотичні засоби в особливо великих розмірах з метою збуту, до суду скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 307 КК України.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100