реклама

реклама

23 березня у Чорнобаї вже вдруге відбувся турнір з відкритої особистої першості з настільного тенісу пам’яті Григорія Юрійовича Мазура – заслуженого лікаря України, Почесного громадянина селища Чорнобай, майстра спорту СРСР з греблі на байдарках, багаторазового чемпіона області серед медпрацівників з настільного тенісу.

IMG_9476

Цього дня на змагання до Чорнобаю прибули 59 тенісистів, жінки і чоловіки різного віку - від зовсім юних до сивочолих, і досвідчені, і початківці з Черкас, Золотоноші, Чорнобаю, Драбівського, Золотоніського, Чорнобаївського районів та Полтавщини.

Під час урочистого відкриття турніру з вуст голови райдержадміністрації Сергія Миколайовича Джоболди, мецената і одного із організаторів турніру, Почесного голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Григоровича Душейка, Благочинного Чорнобаївського району отця Валерія, селищного голови Алли Мірошниченко, олімпійського чемпіона Андрія Хіміча звучали теплі спогади про Григорія Юрійовича - лікаря від Бога, професіонала свої справи, порядну людину великої душі і серця. За життя Григорій Мазур активно пропагував спорт, власним прикладом показував його важливість для людини.

Змагання, які тривали весь день, були видовищними та емоційними.

IMG_9404

Нагороджували переможців перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик та родина Мазурів.

Загальний результат виглядає таким чином: в особистій першості серед жінок перше місце посіла Людмила Кудрєй (м.Черкаси), друге - Юлія Лисенко (смт. Семенівка, Полтавська область) і третє - Антоніна Василенко (с. Жовнине).

Серед чоловіків в категорії до 40 років перемогу здобув Роман Маркевич (м. Черкаси), Антон Коновалов (м.Черкаси) на другому місці і третє дісталося Валентину Лобасу (м. Черкаси).

В номінації 40+ серед чоловіків вдруге поспіль перемогу отримав Едуард Популовський (м. Золотоноша), другу сходинку посів Олександр Красільніков (м. Черкаси), а третю Леонід Чурута (смт. Драбів).

Переможці отримали пам’ятні кубки, медалі, подарунки та грошові винагороди.

IMG_9464

Цього дня в знак вдячності від імені родини Мазурів була вручена сувенірна продукція і подяки організаторам та спонсорам турніру. Традиційно нагородили найстаршого учасника – семидесятирічну Ірину Зінченко, медика з Золотоніського району, і наймолодшого дванадцятирічного Максима Роббіна, учня Жовнинського НВК, повідомляють організатори дійства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100