реклама

реклама

Львів’яни розробляють для Черкас нову транспортну схему, за якою вже з наступного року курсуватиме міський громадський транспорт. До Черкас вже неодноразово приїздила група спеціалістів із інституту «Львівська політехніка». Очікується, що наступний візит відбудеться на початку квітня.

За словами начальника управління вуличної інфраструктури Віталія Дядченка, представники «Львівської політехніки» вже представили попередній аналіз інтенсивності проживання населення. Виходячи з умов розселення черкащан, місто було поділене на 98 транспортних районів. Кожен такий район має приблизно однакову кількість населення.

Як пояснив представник «Львівської політехніки» Юрій Ройко, межа кожного «транспортного району» – це міська вулиця з достатньою пропускною здатністю, щоб забезпечити проїзд громадського транспорту, а також має на своїй території центр – точку притягання населення.

– На сьогодні по всій території міста здійснено транспортне районування, сформовано матрицю відстаней з даних про чисельність і розміщення населення, розпочато побудову епюри пасажиропотоку на кожній з ділянок вулично-дорожньої мережі, що з’єднують транспортні райони, – розповів Юрій Ройко. – Дослідивши транспортну схему Черкас, ми дійшли до висновку, що точно не рекомендуватимуться кільцеві маршрути. Виходячи з концепції розвитку транспортної інфраструктури міста, перевагу необхідно надати мережі електротранспорту в існуючих її межах.

Віталій Дядченко зазначив, що на початку квітня відбудеться спільна зустріч представників «Львівської політехніки», Черкаського державного технологічного університету, які теж допомагатимуть Черкасам розробляти транспортну схему пасажирських перевезень, а також Асоціації перевізників Черкаської області, ДАІ, міської влади. На цій зустрічі фахівці обговорюватимуть транспортну схему, яку пропонує «Львівська політехніка».

– Львівські фахівці поділяться досвідом, як схеми розроблялися і запроваджувалися у Львові, Вінниці. Ми хочемо долучити до обговорення і вивчення цієї схеми черкаських фахівців, щоб уникнути тих проблем, які пройшов Львів. Наші спеціалісти знають місцеву специфіку транспортної галузі, – повідомив Віталій Миколайович.

За результатами зустрічі створять робочу групу із львівських і черкаських спеціалістів, які працюватимуть над створенням і удосконаленням транспортної схеми. Саму схему планують розробити протягом квітня-травня. А до кінця року триватиме громадське обговорення транспортної схеми і кожного маршруту, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Дядя Вася 30.03.2012 20:40
Кому интересно-посмотрите в инете про последствия трансп.реформы этой Политехники в ее родном Львове.Дело было пару месяцев тому.Блин,да шо ж к нашему берегу всяку лажу прибивает!Олего вич,харе подгребать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 федор принципиальный 30.03.2012 19:31
одна говорильня когда примите конкретные меры дорог европейских обещанных одаричем нет и видимо не будет леонов выдвинул новые при чины по которым весной не начнется кап.ремонт дорог а там уже и осень на пороге и опять асфальт в канализацию господа не**умки может вас разогнать и пригласить китайцев
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100