реклама

реклама

На сьогодні тема «податкового тиску» на платників податків Черкащини взагалі не є актуальною: з 2011 року діє мораторій на перевірки фізичних осіб – «спрощенців», а юридичні особи перевіряються лише після проведення детальної аналітичної роботи, в результаті чого перевірки юридичних осіб зменшено на 45%. Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

Головним підтвердженням того, що малий та середній бізнес Черкащини не лише працює, але й працює прибутково є факт стабільного зростання надходжень до бюджетів всіх рівнів, особливо – податку на доходи фізичних осіб. За 3 місяці 2012 року ДПС у Черкаській області зібрано 1 млрд. 23 млн.грн. податків, в тому числі ПДФО – 286 млн. грн.. Ці показники в 1,3 рази перевищують минулорічні. Стабільною залишається і кількість платників податків: свою діяльність на Черкащині здійснюють 14896 юридичних осіб та 54224 фізичних осіб.

На доказ відкритості та готовності вести діалог з усіма платниками податків, ДПС у Черкаській області запрошує їх представників до членства у дорадчому органі служби - Громадській раді, яка в оновленому складі почне свою роботу з травня 2012 року.

Нагадаємо, що майже половина черкаських підприємців припинили свій бізнес через нестачу коштів. Про це повідомляла виконавчий директор Черкаської обласної асоціації розвитку підприємництва Наталія Ушакова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 02.04.2012 13:00
ДА ВООБЩЕ С НИМИ НЕ РАЗГОВАРИВАЙТЕ, пусть пишут письма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 О.ЧУПРИНА 01.04.2012 23:38
ПДВ відмінити. Систему оподаткування спростити.Податкову службу на 90% скоротити. Податкову міліцію ліквідувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Пчьол Май 31.03.2012 14:43
Розповім свою історію!
Нещодавно в офіс виник телефонний дзвінок, секретар підняла трубку, відразу представилася куди зателефонували ( це по євпропейськи ), а ми ж йдемо в європу, секретар в трубку почула: " Мнє нужно бухгалтєра!!!!", на що секретар відповіла: "Представтесь будь-ласка хто Ви", відповідь: " Уважаємая я званю с налоговой інспекціі і нє обязана перед вамі атчітіваться кто званіт", мій секретар: "Шановна Ви зателефонували до приватної власності, для того, щоб я могла переключити Вас до бухгалтерії, будь-ласка представтеся"!
Вона представилася, та чорнорота інспєкторішка, хоча б я її назвав по іншому! Так вона ще моєму бухгалтеру висказала своє фе, що її заставили представлятися!
То я хочу тепер запитати: Шановні податківці, ми повинні боятися, труситися, вси**тися від того, що ви телефонуєте до мене в офіс? Що це за нахабство таке, і як спілкуються ваші клєрки-інспєкторішкі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100