реклама

реклама

У відповідь на враження черкаського міського голови Сергія Одарича про поїздку до Грузії, які він опублікував у соціальній мережі «Фейсбук», черкащани почали закидати мера запитаннями, коли він почне втілювати в життя набутий досвід.

– Дороги, як після війни, – прокоментував допис мера черкащанин Максим Будник. – Особливо зверніть увагу на вулицю Вербовецького та Орджонікідзе.

– Ну, щодо доріг, то тут краще не грузинський досвід, – відповів міський голова.

Із проханням порівняти стан доріг у Черкасах та Грузії «Прочерк» звернувся до начальника управління вуличної інфраструктури Віталія Дядченка. Попередньо повідомлялося, що він мав також входити до делегації, що їздила в Грузію. Але цього разу Віталій Дядченко туди не поїхав, проте бував раніше.

– У нас із Грузією різні проблеми: у Черкасах – це клімат, коли взимку дорога то розтає, то замерзає, а в Грузії – гірська місцевість. Там вузькі провулки, майже всюди бруківка, що чимось нагадує вулиці Львова, – розповів Віталій Миколайович. – Тому говорити про запозичення досвіду не можна.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Черкаси 30.03.2012 21:38
Потрібно не дороги порівнювати, а статки чинуш на фоні злиденних людей! :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Alexor 30.03.2012 20:46
Треп про плохой климат уже не проходит. Климат такой же и в Беларуси, еще хуже в Прибалтике, далеко не сахар в Скандинавии, такой же в Польше и Чехии. Можно продолжать бесконечно. Но такое позорища как в Черкассах даже в Украине тяжело найти. Вы бы, неуважаемый другую отмазку придумали б. А то климат уже отработанный материал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 микола 30.03.2012 20:26
Якби асфальт клали,а не сміття як на вул.Ільіна!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дядя Вася 30.03.2012 20:12
Ну да,різні.Бо воєнно-грузинська дорога тепер пролягає Черкасами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100