реклама

реклама

Для дільничних інспекторів за підтримки Черкаської облдержадміністрації та районних адміністрацій будуть створюватися «будинки шерифів», де вони зможуть повноцінно працювати, інформує прес-служба обласної міліції.

– На сьогоднішній день дільничні інспектори додатково потребують 221 службового приміщення. У користуванні маємо лише 57 одиниць автотранспорту, – зазначив начальник відділу дільничних інспекторів міліції підполковник міліції Володимир Тютюнник.

За словами Володимира Васильовича, у більшості сіл області дільничні працівники, через відсутність відповідного приміщення, не мають нормальної можливості для прийому громадян.

Наразі триває пошук відповідних приміщень, які будуть переобладнані та відповідатимуть вимогам, необхідних для діяльності опорних пунктів. Окрім цього, поступово відбувається забезпечення службовими автомобілями та житлом співробітників, які цього потребують.

– Уже визначено і обговорено формат зустрічей правоохоронців та органів місцевої влади на місцях, – розповів Володимир Тютюнник. – Перші такі зустрічі відбудуться в Канівському та Черкаському районах. Наскільки мені відомо, то приміщення для «будинків шерифа» там вже знайдені.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 между прочим 31.03.2012 23:13
Такой проект должен презентовать начальник областной милиции. А вообще - это задумка бывшего Министра внутренних дел Николая Белоконя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 іван 31.03.2012 13:43
Похвально.Але обл- та райдержадмінвіс трації не підтримувати повинні,а бігти попереду паровоза та пахати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дядя Вася 31.03.2012 06:13
...место грандиозных попоек,подкидно го дурака и соленых анекдотов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100