реклама

реклама

Дільничні інспектори міліції обслуговують 16 міст, зокрема 6 – обласного підпорядкування, 15 селищ міського типу та 824 сільських населених пункти, на території яких мешкає 1 млн. 305 тис. жителів. Певною мірою ускладнює службову діяльність в наданні населенню якісної правової допомоги та захисті громадян від злочинів недостатня кількість працівників міліції. Їх некомплект на сьогоднішній день становить 47 одиниць, повідомляють у прес-службі обласної міліції.

У таких умовах, за словами начальника відділу дільничних інспекторів міліції підполковника міліції Володимира Тютюнника, дільничний інспектор міліції змушений обслуговувати в середньому майже 4 тисячі населення, а в містах ця цифра сягає понад 6 тисяч.

– Сільський дільничний інспектор міліції обслуговує від 5 до 12 населених пунктів, – зазначає Володимир Васильович. – Тому в цих умовах необхідно налагодити співпрацю міліції та органів місцевого самоврядування, зокрема своєчасного інформування міліції про негативні процеси, які відбуваються в селі чи місті, а від нас, у свою чергу, – негайне реагування, 100-відсоткової реєстрації всіх повідомлень та звернень громадян, створення нових, реально діючих громадських формувань.

На його переконання, лише у співпраці органів місцевої влади та місцевого самоврядування можна вирішити нагальні питання.

– Ми маємо суттєву і реальну підтримку обласної державної адміністрації, – сказав Володимир Тютюнник. – Яскравим прикладом цього було вручення автомобіля для службового користування начальнику дільничних інспекторів міліції Уманського райвідділу міліції Нечаєву М.В. та виконання ряду інших доручень щодо забезпечення дільничних інспекторів міліції службовими приміщення, житлом та автотранспортом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Скептик 02.04.2012 09:48
Безграмотное название статьи, хотя судя по многоточию ее автор претендовал еще и на определенный юмор.
Ошибки, которые бросились в глаза с первого взгляда:
1) Некомплект 47 единиц - это по только участковых инспекторах милиции, а не по всей милиции области. Участковые - одна из нескольких десятков служб милиции.
2) Речь идет о некомплекте по области, а не по городу Черкассы, поэтому слово "черкаських" надо заменить на "Черкащини".

В итоге правильное название статьи должно выглядеть примерно так:
"Некомплект дільничних інспекторів Черкащини становить 47 одиниць"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100