реклама
Sucurity Police

реклама

Соратник міського голови Черкас і депутат міськради Микола Мирза їздив у складі черкаської делегації до Грузії, щоб дізнатися як там працюють органи правопорядку. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– При радянській владі це була найкорумпованіша держава. Нині ж там все інакше. Мене цікавила там насамперед робота правоохоронців, бо я ініціюю створення у Черкасах патрулів добровільної народної дружини. Мене вразило те, що в Грузії повна довіра до поліції. Це в них не лише караючий органі. Поліцейські допомагають громадянам, наприклад, можуть через дорогу перевести тощо, – розповів «Прочерку» Микола Мирза.

Депутат повідомив, що у Тбілісі усі патрульні машини їздять з мигалками. Місто розбито на сектори, за кожним з яких закріплений поліцейський.

Хабарів поліцейським не дають, бо за таке саджають. І я був вражений тим, що люди люблять поліцію. Тож там і немає дружинників, бо вони непотрібні. У нас, на жаль, все по іншому. Дільничні міліціонери не справляються з усім. То в транспорті проблема, то ще щось. Тож вже наступного місяця плануємо запроваджувати патрулювання ДНД в Черкасах, – зазначив Микола Мирза.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 О.ЧУПРИНА 01.04.2012 20:46
Миколу Мирзу знаю дуже давно.Разом створювали футбольний клуб "Дахнівка",на початку 90-х підтримували ФК "Черкаси"(1-ЛІГА).Назвіть депутата,який для своїх виборців зробив стільки,скільки Мирза для Дахнівки.А критикувати,дав ати оцінки ми всі мастаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Петро 31.03.2012 23:06
Якби Мирзу цікавила робота правоохоронців, то він би ініціював би в Черкасах створення нормальних органів правопорядку,а не недолугих ДНДшників,які окрім як викачувати з бюджету грошей ніякої функції виконувати не будуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Євроінтеграція 31.03.2012 17:06
В Грузії намає таких людей як Мирза з Одаричем,які крадуть і оком на моргнуть.. Як там піонертабір "Орлятко", підряди на ремонті доріг, де пасеться Мирза? А як вам ідея Мирзи каналізувати Дахівку за рахунок бюджетних коштів? .. :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 федор принципиальный 31.03.2012 16:55
коля а чтобы было в грузии с тем грузином который заасфальтировал в центре города площадку перед своим магазином для авто в целях заманить покупателей и унич тожил сквер а депутат..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 U-А 31.03.2012 12:56
В Грузії Мирза давног б вже сидів за гратами за свої махінації з одаричем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Черкащанка 31.03.2012 12:48
Також цікаво як там працюють на сесії депутати, чи також по вказівці міського голови за годину приймають 30-40 рішень, не маючи на те, своєї власної думки, чи також державних службовців, які призвели до втрат коштів з міського бюджету відразу підвищують на посаді? Шановний пане депутат міської ради ви можете дати відповідь в Грузії також це роблять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100