реклама

реклама

Сьогодні в департаменті освіти та гуманітарної політики було оголошено переможців конкурсу по «Міській програмі виділення грантів» на культурно-освітні проекти.

4

Як повідомив директор департаменту Сергій Воронов, із 46 проектів конкурсною комісією було відібрано 13. Загалом виділено 101,7 тис. грн на недоповнювальні гранти (тобто проекти, які цілком фінансуються за рахунок грантів) і 264,2 тис – на доповнювальні гранти (проекти, які фінансуються з різних джерел).

– Загалом конкурсна комісія підтримала 7 доповнювальних проектів і 6 недоповнювальних, – зазначив Сергій Павлович. – Із них на видання книг – 2 проекти, на мистецьку роботу – 1 проект, на поїздки на конкурси та фестивалі – 1 проект і на культурні події в місті – 9 проектів.

Відповідно до положення програми виділення грантів у галузі культури в Черкасах на 2018-2022 роки, цьогоріч передбачено два відбори грантових проектів. Ще один розгляд проектів (на доповнювальні гранти) відбудеться у серпні-вересні.

– Ми дякуємо всім, хто взяв участь у конкурсі. Хотілося б, звісно, більше креативних, проектів, проектів, корисних для громади міста, – сказав заступник міського голови Ігор Коломоєць, який курирує культурно-освітній напрямок.

Як пояснив Сергій Воронов, у Черкасах освітньо-культурні проекти фінансуються кількома шляхами: безпосередньо з коштів, які виділені департаменту освіти та гуманітарної політики, і за двома програмами – грантовою і програмою фінансування поїздок на конкурси та змагання.

Список проектів-переможців – у тексті документу нижче.

1

2

3

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Аліна 10.04.2019 15:49
То книжкового фестивалю не буде? :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 правда 10.04.2019 15:44
Коломойцю проекти не подобаються? що він в житті сам зробив? може мову нормально вивчив чи пише без помилок? чи може сам створив щось? пусте місце, яким партія дірку заткнула в міськраді....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100