реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах невідомий чоловік побив 10-річного Владислава Данильченка. Кілька разів ударив того кулаком по обличчю. Подія трапилась минулої п’ятниці близько 20-ої години вечора на дитячому майданчику. Чоловіка розлютило, що хлопець нібито розбудив його дитину. Нападник гуляв із дружиною та немовлям, яке лежало у візочку. Школяр, разом із товаришем, катався на гойдалці.

psixologicheskoe_nasilie

Про це пише журналіст Сергій Радченко в номері газети «Вечірні Черкаси» від 10 квітня.

– Що це був за чоловік, поки з’ясовуємо й шукаємо його, – розповідає мати побитого Наталія Данильченко. – Сподіваюся на небайдужих людей, які б допомогли інформацією. Можливо, в той вечір були свідки і бачили цей інцидент. Це відбувалося поряд із будинком, в якому ми живемо. Близько 20-ої вечора син повертався зі спортивної секції з другом. Вирішили затриматися на дитячому майданчику біля школи №15. Сіли покататися на гойдалці. У дворі нікого не було. Лише сімейна пара з дитячим візком. Зі слів Влада, він дуже закрутився на тій гойдалці, бо замість металевих стержнів її тримали ланцюги. Він скрикнув. Одразу після цього до нього підбіг чоловік із пляшкою пива в руках. Каже: «Чого ти тут кричиш? Ти дуже дорослий? Ти розбудив мою дитину». І починає його бити. Спершу вдарив ногою. Хотів попасти по тулубу, але Влад для захисту підняв ногу. Потім посипалися 4 удари кулаком у щелепу. Одразу викрутитися й втекти він не міг. Лише притискався до тих ланцюгів. Коли нападник трохи заспокоївся, хлопці втекли. Почули лише, як його дружина відчитувала. Мовляв, можуть бути проблеми.

Жінка радіє, що син не отримав перелому щелепи.

– Уже по дорозі син зателефонував мені: «Мамо, мене якийсь дядько побив», – продовжує Наталія. – Хотіла вибігти назустріч йому, але Влад попросив чекати вдома. Не хотів, аби хвилювалась, бо на 7 місяці вагітності. На щелепі в нього чітко виднівся слід від кісточок кулака. На нозі теж добрячий синець. Щастя, що не залишився без зубів. Я зателефонувала до поліції. Ті приїхали аж об 11-ій вечора. Наступного ранку ми поїхали в дитячу лікарню. Лікар поставив діагноз «забій м'яких тканин». Зараз хлопчик уже оговтався. У перший день був дуже наляканим.

Наступного дня після випадку Владислав помітив на вулиці дружину нападника. Почав за нею стежити.

– Влад із друзями пішов кататися на велосипеді, – каже Данильченко. – Перед цим попросила його, аби відразу зателефонував мені, якщо побачить ту сімейну пару. І він таки зустрів дружину цього чоловіка. У всякому разі, вона дуже схожа на неї, за словами хлопця. Гуляла з візочком. Викликали патрульну поліцію. Поки вони їхали, Влад слідкував, куди та жінка йде. Коли патрульні приїхали, то лише розвели руками. Не розуміли, що мають робити з цією людиною. Попросили лише, аби зателефонувала до свого чоловіка. Вона їм відмовила. Патрульні розвернулися й поїхали. Ми поскаржилися в «102». Там вибачилися за некомпетентність працівників і направили інший наряд. Підійшли до будинку, де живе ця жінка. Намагалися поговорити з нею. На балкон саме вийшов її чоловік і почав кричати, аби відчепилися від них. Сказав, що в той вечір вони були вдома. Хоча син каже, що вони дуже схожі на тих, які були на майданчику. Його сусіди не відкидають можливості, що то міг бути саме він. Кажуть, що має погану репутацію, бо веде себе, як нахаба.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження. Наталія планує самотужки шукати очевидців, аби довести провину нападника.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Кулаки - не аргумент 11.04.2019 12:28
Той, хто бив - повний дурень.
А якщо поліція не знайде, як його покарать - вже батько малого може включитися у розборки. То де ж Закон?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 язон 11.04.2019 10:42
Версия "пострадавшего" понятна. Но далеко не факт, что так и было на самом деле. Как ведут себя обуревшие подростки тёмными вечерами - всем известно. А гуляющий с женой и ребёнком взрослый человек имеет другие заботы, кроме как без причины бить морду недорослям. Другое дело, что теперь дружки этого пацапна начнут охоту за членами семьи мужика. И тут уже - надо искать методы воздействия, чтобы навсегда отбить у них такое желание.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Бодягін 11.04.2019 09:49
"Влад для захисту підняв ногу" !!!!!!!!!! 10 років!!!! Хамло росте, виховуйте краще поки не пізно. А дядькові подякуйте, побільше б таких дядьків!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100