реклама

реклама

biolog Учительку біології та географії, заступника директора з навчально-виховної роботи Смілянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-IIІ ступенів №15» Мар’яну Криворучко визнано переможцем III (заключного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2012» в номінації «Біологія».

Серед 27 учасників фінального змагання з усіх куточків нашої держави саме її визнано найкращою вчителькою біології України. Журі врахувало й результати проведеного майстер-класу та співбесіди, виконання теоретичних та практичних завдань з біології, володіння комп’ютерними технологіями, а також якість проведеного уроку.
Учні від її уроків у захваті, колеги — також. Її вихованці не раз виходили переможцями олімпіад з біології, а вона сама брала активну участь у міських семінарах вчителів, була керівником науково-дослідних робіт МАН. Випускники Мар’яни Володимирівни ставали лікарями, фармацевтами, селекціонерами, екологами, аспірантами науково-дослідних інститутів, педагогами, інформує обласна газета «Черкаський край».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100