реклама
Sucurity Police

реклама

Фото газети "Вечірні Черкаси"

Фото газети "Вечірні Черкаси"

Виставка живих картин «Краса проти байдужості» збирала кошти на лікування хворого на лейкоз черкащанина, інформує газета «Вечірні Черкаси». У ній узяли участь студенти-дизайнери різних університетів України.

19-річна художниця зі Сміли Ольга Щирбул – студентка Київського національного університету технологій та дизайну. Вона не вперше бере участь у художній виставці, однак це її дебют на благодійному заході.

– Мистецтвом в Україні на життя заробити не можна, для цього потрібне визнання нашого мистецтва у світі, – вважає Ольга Щирбул.

Однак заробити своєю роботою абсолютно безкорисно заради хворої дитини вона погодилась.

Ольга Щирбул говорить, що подібні заходи вимагають багато зусиль, однак про свою участь вона не жалкує. Її ідея – українська мати-берегиня із немовлям на руках. Протягом семи годин дівчина створювала живу картину задля допомоги маленькому черкащанину Артурові Рубану, хворому на лейкоз крові. Усі кошти, вилучені з виставки – з аукціону та продажу вхідних квитків, передали його сім’ї, яка фінансово самотужки не спроможна вилікувати хлопчика.

Виставка-конкурс живих картин «Краса проти байдужості» на тему «Українське мистецтвознавство і сучасна реальність» вимагала зусиль як художника, так і моделі, якій нерухомо доводилось простояти півтори години.

Ідея організації виставки належить Юлії Котенко та Валентині Кучер. Головне завдання виставки-конкурсу – створити цільну оригінальну композицію, яка б виражала певну ідею за допомогою поєднання боді-арту на тілі моделі та відповідних драперій, зачіски, макіяжу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100