реклама

реклама

У Кіровоградському районі виявлено та зупинено незаконну діяльність приймального пункту із заготівлі і охолодження сирого молока, який належить підприємству, зареєстрованому в Черкаській області. Про це інформує «Урядовий портал».

Під час перевірки працівники відділу ветеринарної міліції УМВС в Кіровоградській області спільно з головним державним інспектором ветеринарної медицини у Кіровоградському районі встановили, що приймальний пункт належить підприємству, яке зареєстровано у Черкаській області. Працівники пункту здійснювали прийом молока з трьох районів області та постачали його до молокозаводу, який знаходиться на Миколаївщині.

– Молокоприймальний пункт функціонував без будь-яких дозвільних документів та не був зареєстрований у державних установах ветеринарної медицини та інших установах області, – розповів начальник відділу ветеринарної міліції УМВС в Кіровоградській областіобласті Микола Париський.

На сьогодні приписом, винесеним начальником відділу ветеринарної міліції, функціонування приймального пункту зупинено. Стосовно керівника пункту складено адмінпротокол за ст. 107 КУпАП (порушення правил ветеринарно-санітарних вимог).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100