реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич не вважає, що поламані турнікети у коридорі міськради повинні бути підставною для кримінального переслідування. Про це мер заявив сьогодні на прес-конференції, коментуючи порушення проти депутата міськради Миколи Булатецького («Батьківщина») кримінальної справи.

Фото Ігоря Єфімова

Фото Ігоря Єфімова

– Я вважаю, що це цивільні стосунки і переконаний, що Микола Іванович відшкодує вартість майна, яке було зламане. А взагалі, я здивувався, що в одному з видань Микола Іванович заявив, що не збирається відшкодовувати вартість завданих збитків. Якщо він не збирається це робити, то безумовно справа дійде до суду і тоді в судовому порядку ми стягуватимемо завдані громаді міста збитки, – зазначив Сергій Одарич.

Разом з тим, мер не зміг відповісти на запитання, хто від міськради звертався до суду на депутата. Так само, як і не відповів на запитання, хто проводив експертизу завданих збитків.

– Це питання не до мене, а до завгоспу. Але є вартість майна. Воно відносно нещодавно придбане. І все це нескладно порахувати, – сказав Сергій Одарич. – А взагалі, якщо міськрада і зверталася, то не з приводу Миколи Івановича, а по факту. Більше того, є повний відеозапис всіх подій, які відбувалися, і немає проблем в будь-якого суду розібратися і встановити винних у пошкодженні майна.

Також Сергій Олегович висловив думку, що кримінальна справа – це хороший піар для Булатецького і «гріх ним не скористатися».

– Принаймні шанси в Миколи Івановича виграти в Любов Володимирівни (Майбороди – Ред.) по округу суттєво зростають! – висловив свій прогноз Сергій Одарич.

При цих словах не витримав Микола Булатецький, який разом з очільником обласної «Батьківщини» Анатолієм Бондаренком та своїм сином, який нині є керівником міської організації «Батьківщини» Максимом Булатецьким прийшов на прес-конференцію до мера.

– Але ж в постанові написано, що підставою для порушення кримінальної справи є звернення Черкаської міськради. У ній йдеться: «порушити кримінальну справу проти Булатецького за фактом грубого в порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю за ознаками злочинів, які тягнуть на п’ять років». Піар піаром, але ж нерви в мене не залізні. І поки ви (звернувся до Одарича – Ред.) відпочиваєте в Грузії, мене катують по судах… І суспільство катує: одні кажуть, що мені треба вибачитись, а інші питають, коли я закінчу з цим бандитським режимом… Ви ж ініціатор або провокатор цієї справи? Тож вам треба вчергове вибачитися, – заявив Микола Булатецький. – А якщо ні, то мені доведеться вживати відповідних заходів. Бо мене і мою сім’ю принизили… От чого ви розповідаєте про Грузію? Бо основою всіх змін, які там відбуваються, є моральні принципи життя суспільства. А коли група корупціонерів на чолі з вами – на мій погляд і на погляд черкащан – ви ж принижуєте Україну. Я як депутат, обіцяю вам, що розберуся у всіх цих питаннях. Я звернувся до всіх міжнародних інститутів, щоб вас і вашу команду ніде не приймали: ні в Європі, ніде за кордоном.

– З приводу того, що «ти злочинець», то мені кричать це більше, ніж вам. Навіть ви щойно це казали, – зауважив мер.

– Так підстав же більше! – знову відреагував Булатецький.

– Якщо вже хочете займатися політикою, то будьте готові, що про вас будуть різне розповідати… А що стосується вибачення, то в мене немає підстав вибачатися. Вибачатися треба вам. Бо ваші дії під час ламання майна міської громади вирізнялися особливим цинізмом і зухвальством. Не я вас просив чи примушував пошкоджувати майно. Ви говорите про цінності Грузії, то вони якраз в тому і полягають, що будь-яка людина приймає рішення і потім відповідає за них, – продовжував Сергій Одарич.

Після цього Микола Булатецький вже пішов до столу мера і почав показувати йому фотографії з місця подій. «Ось дивіться, як депутат Мирза руки викручує мітингувальнику!» – показував він меру.

– Це чудові матеріали! – зауважив мер.

– Як чудові?! – обурився Микола Булатецький.

– Надайте їх суду! – запропонував мер.

Після цього прес-конференція Сергія Одарича продовжилася.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Гонта 04.04.2012 10:23
Цитую U-А:
Треба було Булатецькому ще в пику дати бургомістру брехунові!


Підтримую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Его знаю 03.04.2012 19:28
Сергей Олегович, тут и коню понятно Булатецкому нужен портфель.
Если нет свободного, дай ему свой за тобой поносить, сдачу в магазинах за тебя забират, после стола убирать.
Намалюй ему перспективу, он успокоется.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Писхиатр 03.04.2012 14:41
На фото выше, Булатецкий "стучит" Одаричу на своих помощников, помогавших ему ломать турникеты. Совсем как манька-аблигайия: не собираюсь я за остальных париться, пусть и они отвечают за трникеты.

Секрет успеха в жизни связан с честностью и порядочностью:
Если у вас нет этих качеств - успех вам гарантирован!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 федор принципиальный 02.04.2012 19:42
когда этот словоблуд видшкодуэ то что он за такой короткий срок угробил наш город уничтожил коммуналку троллейбусный парк терроризирует коллективы медиков и педагогов превратил в прошлом цветущий город в мусоросвалку объявил войну черкащанам а ведь обещает уже пять лет превратить город в райский уголок и мисту успиху собрание черкащан в доме офицеров показало о его несостоятельнос ти как мэра и дальнейшем пребывании в этом кресле имей совесть подай в отставку люди тебя не хотят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 О.ЧУПРИНА 02.04.2012 14:45
Цитую U-А:
Треба було Булатецькому ще в пику дати бургомістру брехунові!

Хтось таки хоче Миколу Івановича "підставити".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Сергій Слинько 02.04.2012 14:40
Кримінал чи адмінка - питання вартості! Я не юрист, але наскільки памятаю з права - сума збитків до 4 тис. грн - адмінвідповідал ьність, а вище 4 тис. грн - криміналка. Тому цілком можлива і кримінальне подання МВК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #4 U-А 02.04.2012 13:25
Треба було Булатецькому ще в пику дати бургомістру брехунові!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 павел 02.04.2012 12:35
А почему прокуратура и СБУ "подогретые" земельными участками от Одарича молчат о незаконности установления турникетов за счёт городского бюджета.У нас что всенародно избранная рада и исполком превратили своё стойбище в режимный объект.Кого боится Одарич - этот заезжий лакей Бродского .Почему с охраной ходит везде?Страштно Сирожа! По черкасским закоулкам жуть бродит?
Бойся!Казя-базя могут сделать!
Вон Майборода не боится ходить пёхом!Вы ж вместе демократии учились в одних условиях...............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Сергій з Кривалівки 02.04.2012 12:06
На відео абсолютно не видно, що саме Булатецький зламав ці деб**ні турнікети, так само можна сказати, що їх зламали Мирза з Одаричем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 О.ЧУПРИНА 02.04.2012 12:05
Хлопці! Припиняйте чубитися між собою.Спостерігаючи все це " ПАН КОЦЬКИЙ" із своєю командою тільки руки потерають.Можу виступити посередником у примиренні. Пожарю шашлик,вип"ємо по чарці та будемо разом рятувати черкащину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100