реклама

реклама

Перед тим, як мер закінчив свою прес-конференцію, Микола Булатецький показав йому фото з мітингу афганців, спробувавши довести, що не лише він зачіпав турнікети

Перед тим, як мер закінчив свою прес-конференцію, Микола Булатецький показав йому фото з мітингу афганців, спробувавши довести, що не лише він зачіпав турнікети

Ситуація стосовно порушення кримінальної справи проти Миколи Булатецького підняла актив «Батьківщини» у передвійськовий стан. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Черкаської обласної організації «ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, яку вони з Булатецьким провели у конференц-залі міськвиконкому одразу після того, як там закінчилася прес-конференція мера міста.

– Депутати обласної, міської ради та рад інших рівнів сьогодні готують звернення стосовно зустрічі прокурора області Миколи Лісового з активом депутатського корпусу Черкащини. На нашу думку, звинувачення стосовно депутата міськради Миколи Булатецького є безпідставними і зумовлені тільки тим, щоб зняти сьогодні найрейтинговішого кандидата від «Батьківщини» з перегонів. На мою думку, команда Вільних демократів спільно з Партією регіонів спільно пообіцяли підтримати кандидата від регіоналів. Ось вся істина справи, – сказав Анатолій Бондаренко. – Тож ця тема стане предметом обговорення на сесії обласної ради 6 квітня. Ми бачимо, що правоохоронні органи, на жаль, стали на бік злочинної влади і працюватимуть, щоб засудити Миколу Івановича.

Сам Микола Булатецький пригадав, як колись Сергій Одарич казав його сину, що головне в житті – це піар.

– Уявляєте, яка сволота! Все сволота!.. У мене ж достоїнства якісь людські є. Коли мене тягають, вибачаюся, як свиня куфайку, по судах і прокуратурах, то це піар? Мені що, потрібен такий піар? Я давно борюся з цим режимом. Але ж не всі можуть таке витримати. От ви чули колись, щоб мер чи губернатор перед виборами говорили, що будуть закриті турнікетами, охороною і ніхто до них не добереться? Та ніхто такого не каже. Кажуть лише, що цілуватимуть і любитимуть виборців. А потім сволота позакривається! Ще раз кажу – сво-ло-та! Я навіть не можу до них попасти! От останній місяць я побував на зборах духового оркестру, на зборах другого пологового будинку. Люди перелякані. Бояться. Тож якщо я не діятиму, хто це зробить? – мислить Микола Іванович. – Вважаю, що я їм вкрай незручний як опонент.

Микола Булатецький запевнив присутніх, що у владі завжди були злочинці.

– Тому що порядна людина не може попасти в систему влади. Тому нині склалася така ситуація, що всі повинні опонувати. Це свята справа кожного з нас! – висловився депутат.

Він зазначив, що дуже обурений формулюванням у постанові, нібито депутат увірвався у мерію. Насправді, за переконанням Миколи Булатецького, саме тут і є його робоче місце.

реклама

Коментарі  

 
+5 #10 Ужасть 03.04.2012 12:33
Так когда этат опазиянер наденет, таки майку "юле-волю" или уже готовится предать БЮТ, как предал пару лет назад НУНС????
А слог, пьяницы-грузчика... И этот человек руководил Высшим профессионально - художественным училищем.... УЖАСТЬ :roll:
Да и сейчас не теряет связь с училищем, ведь пристроил на его территории гэндэлык, чтобы молодежь и студенты приобщались к алкогольным продуктам национальных выробныкив, а девчата подрабатывали. Браво общежитие рядом...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Коропчик 02.04.2012 17:14
Да, у Одарича оточення, як говорив Шарапов на "маліні" у Горбатого: "Там такі пси натаскані!..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Ужасть 02.04.2012 16:53
спробувавши довести, що не лише він зачіпав турнікети
----------------
Как ломать - герой! А как отвечать...так не я один!
С таким в разведку не ходят..попадется, заложит всех.
Война, окраина села, стоит босоногий карапуз.
Подходит здоровенный фашист с автоматом, достает шоколодку и дает карапузу.
Карапуз уплел ее тут же, чуть не с оберткой и облизывает губы.
Фашист говорит: малчык, че нужно сказать дяде?
Карапуз: Ааааа, понял! Поднимает руку и указывает в сторону крайней избы - партизаны, вон там.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Порада 02.04.2012 16:53
Депутати обласної ради підпишуть... заяву Президенту Уганди про політичний притулок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Дядя Вася 02.04.2012 16:33
Пропоную Прочерку матеріали про Одарича,Булатец ького,Губського ,Тулуба,Томенка друкувати на правах реклами.Щось їх невиправдано багато,а Сірожа таки правий,це-піар,за який треба платити.І Прочерку користь,і мені 10%за ідею не завадять ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 весна 02.04.2012 16:13
Микола Леонідович! А за те,що публічно,гласно - законно вибрану,легітим ну владу, пезпідставно називають ЗЛОЧИННОЮ -потрібно притягувати до відповідальност і.Багато на себе беруть ці "вожді"! Тоді вони будуть вимагати зустрічі з адвокатом,а не з вами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Сергій 02.04.2012 15:46
Олександр Македонський теж був великим полководцем, але турнікети не ламав і себе так не піарив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 торба 02.04.2012 15:29
Обьявите пожалуйста весь список А К Т И В А. І як розуміти вираз- "передвійськовий стан"? Це щось нове у військовій термінологіі... Але, напевно, для "служивого" Бондаренка це не дивно! Він вже закликав іхати під Качанівку. Цікаво б було почути скільки разів з"іздив.Чи гроші вкрали ті,що Юля дала на бензин?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Рятуйте 02.04.2012 15:24
Де рідні Миколи Івановича? Пожалійте людину.. ЛІКУЙТЕ. Не варта Верховна рада, щоб у такого клоуна перетворюватись в кінці шостого десятка 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Палата №6 02.04.2012 14:59
З такими темпами прогресу шизофренії "найрейтинговиши й кандидат" Батьківщини має всі шанси невдовзі опинитись у Смілі :P :roll: :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100