реклама

реклама

Очільник Черкаського осередку КВУ Максим Михлик зауважує, що, як пишуть столичні ЗМІ, поки лиш мають відбутися консультації президента України Володимира Зеленського з парламентськими фракціями щодо розпуску Верховної Ради, про який він заявив на засіданні парламенту. Тож прогнозувати яка буде ситуація в разі розпуску парламенту – складно.

big_doc1367312454

«Станом на зараз Указу не було. Є лиш заява з трибуни. Тож поки немає документу, складно прогнозувати терміни. Чи буде Указ взагалі? Та й що буде в Указі? Бо підстав для розпуску не так і багато і вони знаходяться в «сірій зоні». Тобто не все чітко і конкретно. Якщо ж розпуск ради таки узгодять, то комусь це піде на користь, комусь – ні. Наприклад, в Порошенка і Зеленського штаби розгорнуті, а от таким новим обєднанням на зразок Вакарчука треба ще час для розкрутки», – зазначив Максим Михлик.

Нагадаємо, дострокові вибори мають відбутися через два місяці після розпуска парламенту Зеленський заявив про розпуск Верховної ради під час церемонії інавгурації 20 травня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100