реклама
Sucurity Police

реклама

Створити повноцінну бригаду для асфальтування вирішили на КПТМ «Черкаситеплокомуненерго». Для цього завдяки міськраді і міському голові були виділені кошти з міського бюджету, що дасть змогу підприємству кардинально змінити підхід до заміни мереж та трубопроводів.

IMG-f5a1017a43774c65742a336059d0e223-V

– Ми хочемо, щоб всі розкопки починалися і закривалися нашим підприємством і це покращить якість робіт та дозволить зекономити час і гроші, – розповідає директор підприємства Павло Карась. – Справа в тім, що після виконання наших ремонтних і планових робіт закривало роботу, наприклад, підприємство ЧЕЛУАШ. Але в них багато завдань, і дещо закрити тобто заасфальтувати до зими вони не встигали. А це викликало нарікання громадян. Найти приватного підрядника на виконання невеликого обсягу робіт (кілька квадратних метрів) також нелегко, бо підрядників більше цікавлять цілі вулиці, квартали.

Тож підприємство прийняло рішення придбати каток, навантажувач, самоскид і рециклер, який переробляє старий асфальт і робить його придатним для асфальтоукладки. Сьогодні на підприємстві вже мають каток і навантажувач. У червні планується поставка самоскиду і трішки пізніше рециклера.

– Підприємство хоче вийти до кінця року на стабільну роботу із закриття розкопок з коліс. Тобто ми будемо робити розкопки і зразу наша бригада буде закривати її. До слова, ми щороку міняємо кілька кілометрів мереж і в основному це дворові території. Щоб не було незручностей громадян, ми і пришвидшимо роботу завдяки власній бригаді. Окрім того, покращимо якість виконання робіт, бо маємо каток фірми «HAMM», а ця фірма є однією з кращих в світі з виробництва техніки для ремонту доріг. Цей каток з можливістю вібраційного впливу на дорожнє покриття. Він додатково готуватиме наші розкопки перед асфальтуванням – буде ущільнювати ґрунт вібрацією, щоб не було просідання, – роз’яснив Павло Карась.

Підприємство-постачальник техніки для ремонту доріг подарувало також сувенір – іграшкову точну копію катка фірми “НАММ”. Точнісінько така машина лататиме дорогу після розкопок.

Підприємство-постачальник техніки для ремонту доріг подарувало також сувенір – іграшкову точну копію катка фірми “НАММ”. Точнісінько така машина лататиме дорогу після розкопок.

Кошти на придбання техніки склали близько 5 мільйонів з міського бюджету і 500 тисяч з КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» у співвіднесенні фінансування 90% і 10%, тобто, місто і підприємство відповідно.

До слова, створена по асфальтуванню бригада складається з 5 осіб, але підприємство ще запрошує асфальтобетонників на роботу. Телефон відділу кадрів 33-78-16

Про це інформує прес-служба підприємства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100