реклама

реклама

У Черкаській міській раді відбулася зустріч працівників управління транспорту з представниками ТОВ «СКАЙВЕЛЛ Україна». Гості презентували транспортникам електробуси китайського виробництва.

3_133

Як повідомляє прес-служба міськради, електробуси «SKYWELL» виготовляє китайська компанія Nanjing Golden Dragon Bus Co. Ltd. Електробуси Skywell займають третє місце з продажів в Китаї.

Директор ТОВ «СКАЙВЕЛЛ Україна» Арсеній Абдураїмов розповів про переваги електробусів над автобусами та тролейбусами. Серед них – економічність, екологічність, відповідність європейський стандартам. Такий електробус, запевняють представники компанії, дозволяє скоротити витрати на пальне в 10 разів, може проїхати на одній зарядці біля 300 км, має гарантію 2 роки або 200 000 км, простий та швидкий в обслуговуванні. Вартість таких машин – близько 8 млн.грн. за 8,5-метровий електробус і близько 9 млн.грн. за 12-метровий.

«У вас є тролейбусний парк, який потребує оновлення. Весь світ нині рухається в бік переходу на електроавтобуси. Ми пропонуємо на сьогоднішній день сертифікований в Україні, найдешевший з варіантів, унікальний за співвідношенням ціна-якість електробус. Ми хочемо, щоб ви загорілися цією ідеєю, тому що, по-перше, це екологія, по-друге, це потенціал використання нічної електроенергії, по-третє – це значне зниження собівартості перевезень», – додав представник компанії Володимир Земляков.

«Наше місто активно рухається у напрямку транспортної реформи. Тому ми вивчаємо усі варіанти, як зробити пересування громадським транспортом у Черкасах дешевшим і комфортнішим. Електробуси – це прогресивна ідея, проте й доволі вартісна. Наразі ми плануємо закупити близько 10 уживаних тролейбусів у Європі, щоб збільшити кількість одиниць тролейбусів на нашому комунальному підприємстві. У перспективі, можливо, ми розглядатимемо і придбання електробусів. Також рекомендую надати ваші пропозиції приватним перевізникам Черкас», – зазначив радник міського голови Павло Мосійчук.

У свою чергу, представники ТОВ «СКАЙВЕЛЛ Україна» запропонували місту Черкаси придбати хоча б один електробус на пільгових умовах у лізинг, аби черкасці змогли відчути переваги користування таким транспортом. Вони зазначили, що 12-тиметровий електробус SKYWELL NJL6129BEV пройшов тестові випробування у місті Вінниця у вересні 2018 року та експлуатується на постійній основі з листопада 2018 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #7 Гроші 25.05.2019 11:48
Тобто 6 електробусів коштує як 1 оглядовий майданчик імені Юрка Ботнара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Дональд Трамп 25.05.2019 09:13
Когда уже ботнара кышнут,ведь черкащане этого требуют ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 сергей 24.05.2019 15:20
Цитую Юра:
Навіщо годувати китайців, якщо Львів виробляє не гірші і за цією ж ціною? :cry:

а свободу кто будет кормить? ботнар?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 правда 24.05.2019 12:49
просто ми обожнюємо вірменів, євреїв, китайців.... Ще б себе українців полюбили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Юра 24.05.2019 12:46
Навіщо годувати китайців, якщо Львів виробляє не гірші і за цією ж ціною? :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 іван 24.05.2019 11:31
слідуючим кроком ботнара і К буде виізд до Європи на гульки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 1 24.05.2019 10:05
свобода решила немного урвать деньжат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100