реклама

реклама

Після пожежі вже повністю відновлено екстер’єр будівлі театру, дах, відбуваються роботи з облаштування фойє та систем протипожежної безпеки. У фойє, на третьому поверсі, покладено паркет, триває укладка паркету на другому поверсі. Збудовано мармурові сходи та колони. Завершено роботи в балетному класі.

2305_драмтеатр-900x444

Про це інформує «Антена».

На облаштування сценічної коробки: планшету, механізму сцени, штанкетки тощо – кошти ще не виділено. Наразі необхідно 64 мільйони гривень.

У повністю оновленій репетиційній кімнаті вже відбуваються репетиції – цими днями артисти готують виставу «Жіноча логіка».

У театрі очікують на 27 мільйонів гривень для завершення першої частини ремонту в фойє і залі.

Докладніше – у відеорепортажі «Антени».

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Питання 25.05.2019 22:31
Наразі необхідно 64 мільйони гривень. :-x

Скільки вже мільйонів витрачено (а потрібно ще як мінімум 65) так хто ж це все зробив? Шкода більш ніж 100 мільйонів а крайного немає? Грози і блискавки не було! Серед білого дня! Хто за це все повинен відповідати? Пожежники? Чому не спрацювала сигналізація? Чи бухалово на сцені як завжди серед акторів? Чому за уродів повинна платити громада? Чому мовчать правохоронні органи? Чи, якщо не можуть встановити винних, хай за рахунок бюджету їх зарплат і відновлюють театр? При чому тут платники податків, які і так оплачували квитки на вистави до театру :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100