реклама

реклама

22 травня о 23-й годині на вулиці Сумгаїтській у Черкаси сталася потрійна ДТП. Винуватець зник з місця автопригоди, проте учасники запам`ятали марку автомобіля з іноземною реєстрацією та передали орієнтування працівникам патрульної поліції.

142523

BMW помітили на вулиці Благовісній, однак водій проігнорував вимоги поліцейських і не зупинився. Порушуючи правила дорожнього руху, він тікав від службового авто, при цьому наражаючи на небезпеку інших водіїв та пішоходів. Про це повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

Наздогнати водія-утікача вдалося в районі вулиці Можайського. Як виявилося, чоловік перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння, що підтвердив медогляд. До того ж, у нього не було водійського посвідчення, бо порушник раніше вже був позбавлений права керування.

Також під час зупинки транспортного засобу чоловік почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік поліцейських та погрожувати їм звільненням, оскільки, за його словами, він працює в одній із поліклінік міста та має впливових друзів.

Додамо, що це вже не перше затримання патрульними цього громадянина.

Раніше на нього неодноразово складали адмінматеріали за злісну непокору та дрібне хуліганство. Втім, чоловік висновків не зробив.

Зараз правопорушнику інкримінуються керування транспортом у стані сп’яніння (ст.130), злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст.185), порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст.124), а також ст. 173, 122-4 та ч. 4 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Транспортний засіб вилучено на арештмайданчик.

Відео можна переглянути ТУТ

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Свидетель 25.05.2019 10:16
Говорят, что в Молдавии хотят принять закон, по которому пьяных водителей будут направлять на принудительные работы в морги на обработку тел людей, погибших в результате ДТП. Может и нам призадуматься?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Міліція 24.05.2019 18:52
Пластмас учіться працювати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100