реклама

реклама

Інна Дмитренко –  заступниця начальниці відділу активної підтримки безробітних Смілянського МРЦЗ. Вона проводить для студентів-випускників засідання клубів з пошуку роботи. Там навчає як підготувати резюме та використовувати сучасні технології для працевлаштування.

Учасниками клубу стали випускники Смілянського промислово-економічного коледжу. Пані Інна розповідає, що учасники застосовують практично засвоєні знання: «Останні тенденції у підготовці резюме – це відеозапис. Випускники готують короткий змістовний текст про здобутки у навчанні, про свої захоплення, про свою мотивацію до подальшого навчання чи роботи. Дехто навіть описує свої мрії та цілі. Ми навчаємо та допомагаємо писати такі тексти. У приміщенні центру зайнятості є сектор, обладнаний для зручного запису відеорезюме.»

100_7828

Юлія Присяжна – випускниця коледжу, майбутня програмістка. Вона одна із найактивніших членів  клубу з пошуку роботи. Дівчина вирішила скористатися можливістю записати відеорезюме за допомогою центру зайнятості: «Мені подобається писати сайти. Я уже створила свій інтернет-магазин. Він знадобиться на захист дипломної роботи та ним уже хочуть скористатися знайомі підприємці. В майбутньому я б хотіла продовжити навчання за кордоном.»

Олександр Коваленко та Роман Сніжко – одногрупники Юлії. Хлопці дружать з першого курсу та разом готують свій проект інтернет-магазину жіночого одягу. Олександр каже: «Ми хочемо зробити вітчизняні бренди одягу доступнішими для жінок. Ми самі розробляємо дизайн сайту та у нас є ідеї щодо дизайну одягу, який можна шити у нашому місті.» Роман ділиться планами друзів: «Навчання хочемо продовжити в Черкасах. Але уже не як програмісти, а як бізнес-адміністратори.»

Фахівці Смілянського міськрайонного центру зайнятості бажають студентам-випускникам успішно захистити свої проекти та реалізувати мрії. Ми запрошуємо студентів ставати учасниками клубів з пошуку роботи та скористатися можливістю записати відео-резюме. Звертайтеся до нас за адресою: м. Сміла, вул. Соборна,68 тел. +38(04733)41189

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100