реклама
Sucurity Police

реклама

Гаряча вода в оселях жителів мікрорайону «Митниця», а також будинків по вулицях: Сєдова, Паризької Комуни та Благовісна (від Пастерівської до Дашкевича) має з’явитися протягом двох днів. Черкаська ТЕЦ вже розпочала процес підключення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Черкаського міськвиконкому від 7 липня.

За словами заступника міського голови Володимира Александрова, у вівторок комунальники завершили перший етап гідравлічних випробувань. Цього року він затягнувся, порівняно з попереднім. Тепловики вже тричі випробовували на міцність внутрішньоквартальні та магістральні мережі в цих районах. Щоразу виявляли чимало поривів.

Після останнього випробування, що проходив у понеділок-вівторок, виник порив на розподільчій мережі по вул. Леніна (між вул. Благовісною і Гоголя), а також аварія на магістральній мережі на перехресті вул. Благовісної і Р. Люксембург.

Після того, як відремонтують ці два пориви, у Черкасах стартує другий етап гідравлічних випробувань. Тому без гарячої води залишаться жителі будинків по вулицях: Вербовецького, Різдвяна, Петровсього та Рябоконя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100