реклама

реклама

Знищені паркани, зломаний стовп та розтрощена автівка. У селищі Маньківка фатальна дорожньо-транспортна пригода забрала життя жінки.

bezyimyannyijpng3545-710x434

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин», пише «Вікка».

За попередньою інформацією, 50-річна жінка йшла із подругою на місцевий ринок, коли її збила автівка «Renault Kangoo». Удар був настільки сильний та миттєвий, що співрозмовниця загиблої навіть не помітила, де та поділася.

«Ми йшли узбіччям. Я лише побачила, що лежать її босоніжки і подумала, куди поділася Люба. А потім побачила, що її тіло вже на заборі», − повідомила у коментарі журналістам знайома загиблої Тетяна Письменна.

Під час пригоди у салоні автомобіля окрім водія була його дружина та інші пасажири, вони не отримали ніяких травм. Жінка водія говорить, що її чоловік хворий на епілепсію і причиною аварії став черговий напад. Вона зазначає, що водій втратив свідомість і замість гальма натиснув на «газ».

Сам водій також стверджує, що нічого не пам’ятає, а про те, що на смерть збив людину, дізнався вже у відділку поліції.

«Від удару в спину моя тітка влетіла в бетонний паркан і своїми 55 кілограмами рознесла його на щепки. Машина полетіла далі, знесла стовп, рознесла три секції паркану, перескочила камінний підмурок і залетіла до людей в двір. Тіло жінки зібрав її чоловік частинами та відвіз у морг. Вже наступного дня був похорон, хоронили в закритому гробу», − повідомила у соцмережі родичка загиблої Неля Гончар.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Alex 12.06.2019 08:50
привет продажным врачам из мед комиссии.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Александр 11.06.2019 18:43
Какой п..., выдает права таким ... ? Сажать в одну клетку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100