реклама

реклама

Новий оптово-роздрібний ринок «Фермерський» відкрили у Черкасах 6 квітня, інформує прес-служба Черкаської ОДА.


– Сьогоднішня подія є знаковою не лише для Черкащини, але й для країни в цілому. Адже відкриття оптово-роздрібного ринку – це ще одне переконливе свідчення реалізації в нашому регіоні соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, – зазначив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Ідея створення сучасного оптово-роздрібного ринку належить очільнику області, який і знайшов охочих долучитись до будівництва необхідного для Черкас об’єкта.

Створення ринку спрямоване на поліпшення ефективності сільськогосподарського виробництва області, формування цінової політики, посилення контролю за якістю продуктів харчування, наповнення бюджету, створення конкуренції на споживчому ринку, швидке просування продукції до споживачів, появу нових робочих місць і, як наслідок, підвищення рівня життя населення.


Так, нині новий оптово-роздрібний ринок «Фермерський», загальною площею 12541 м2, пропонує близько 190 місць для яток із овочами, фруктами та іншими сільськогосподарськими товарами й близько 200 місць для торгівлі з авто.

Територія ринку розташована у промисловій зоні міста, поблизу основної шосейної траси у напрямку Сміли, має під’їзні шляхи з відповідною пропускною потужністю. Зручний і під’їзд із чотирьох основних напрямків Черкаської області: Уманського, Чигиринського, Золотоніського та Канівського.

«Фермерський» працюватиме щоденно з 8.00 до 20.00 години, а для охочих реалізовувати свою продукцію із власних автомобілів – цілодобово.


– Це все тільки перший крок. Далі ми плануємо побудувати такі ринки по всій області, – наголосив Сергій Борисович, а звертаючись до продавців, які цього дня вже привезли свій товар, додав: «Ви будете тут не гостями, а господарями!»

Організатори заходу влаштували для черкащан фестиваль вареників, різноманітні розважальні конкурси, запросили духовий оркестр, фольклорні колективи з 20 районів області, акторів театру ляльок.


Усі фото – прес-служби Черкаської ОДА

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Гудвін 11.04.2012 09:52
Ринок фермерів Нікарагуа,Гонду расу,Марокко і В*єтнаму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Маруся 11.04.2012 08:46
Сміх та й годі.. :D Яке нам діло до вашого ринку..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Пан Ніхто 10.04.2012 22:16
Слава КПСС
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100