реклама

реклама

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернулася 32-річна місцева жителька, повідомивши, що її нова знайома шахрайським шляхом заволоділа золотим ланцюжком.

Як з’ясували працівники міліції, потерпіла мала намір продати чи обміняти в ювелірній крамниці свою прикрасу. Щоб не посилитися із вибором, звернулася за допомогою до свого приятеля, який в цей час був зі своєю подругою. Подруга, почувши розмову, охоче погодилася допомогти, пообіцявши, що продасть золоту прикрасу за вигідною ціною. Молода жінка на взаємовигідних умовах погодилася на пропозицію та віддала свій золотий ланцюжок новій знайомій.

Коли через деякий час власниця прикраси не отримала ні свого ланцюжка, ні грошей, звернулася до правоохоронців.

Як виявилося пізніше, зловмисницею є 23-річна жителька, яка зовсім недавно вже була засуджена за подібні дії. Проти дівчини знову порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк від 1 до 2 років, обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 3 років.

Наразі триває слідство. Остаточну міру покарання визначить суд, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100