реклама

реклама

Близько сорока студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту побували на зустрічі з колишнім головою Міжнародного валютного фонду Домініком Стросс-Каном, якого запросив Фонд Віктора Пінчука в рамках проекту «Публічні лекції», повідомляє прес-служба черкаського навчального закладу.


Вихованка СУЕМу, черкащанка Яна Дікалова
поставила фінансисту запитання щодо можливості вступу України до ЄС. На це пан Стросс-Кан відповів, що це залежить від бажання самих українців: держава зможе уникнути кризи, якщо відновить співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Меценат Віктор Пінчук вважає, що якщо Європа обере шлях розширення своїх відносин і території, то їй вкрай необхідна Україна:

– Коли ж кордони залишаться незмінними, то Україні не потрібна така Європа, – зазначив він.

За словами Домініка Стросс-Кана, щоб переконати світ у необхідності економічного співробітництва, у тому, що проблеми можливо вирішити тільки через солідарність, але не через націоналізм, європейцям спочатку треба переконати в цьому своїх громадян. А переконаність громадян зменшується з дня на день. 


На думку ректора Східноєвропейського університету економіки і менеджменту Наталії Казарінової, такі зустрічі є дуже важливими, оскільки студенти з перших вуст отримують інформацію про політичну та економічну ситуацію у світі, а також чимало корисних порад, як діяти в різних складних ситуаціях.

Нагадаємо, що нещодавно «суемівці» зустрічались з донькою колишнього президента США Білла Клінтона – Челсі, президента Ізраїлю Шимона Переса, колишнього прем’єра Великобританії Тоні Блера, директора Інституту міжнародної економіки Петерсона Фреда Бергстена.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100