реклама
Sucurity Police

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник під час сьогоднішнього засідання виконкому Черкаської міськради пообіцяв ужити заходів, щоб кожен пацієнт мав інформацію про наявність у лікувальному закладі необхідних ліків.

Стадник2

– Ми належним чином поінформуємо пацієнтів. Крім того, кожен медичний працівник носитиме бейджик зі своїм прізвищем, щоб, у разі, якщо в пацієнта неправомірно вимагають коштів, було зрозуміло, хто саме це робить, – пообіцяв пан Стадник.

Таку обіцянку він дав під час дискусії з громадським активістом Володимиром Друмашком, котрий свого часу оприлюднив у соціальній мережі інформацію про те, що медсестра одного з лікувальних закладів пояснила його родичам, які прийшли на прийом до хірурга, що на перев’язку необхідно придбати бинт, рукавички, вату та інші матеріали.

– Після того, як я підказав родичам, щоб глянули на https://eliky.in.ua/region/cherkasy?HospitalFilter%5BdistrictID%5D=113&HospitalFilter%5Blocalities_id%5D=134 щодо наявності ліків та інших мед. матеріалів в наявності в медичному закладі, усі питання у медсестри відпали! Вона сказала, що вже нічого не потрібно! – зауважив Володимир Друмашко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 юра 18.06.2019 10:20
Так стаднику потрібно пообіцяти зарплату виплатити... :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100