реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах реконструкцію центральної площі міста довелося зупинити через непорозуміння з обласним управлінням ДАІ. Про це заявив під час наради в Черкаському міськвиконкомі перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко, передає УНН.

"Управління ДАІ в Черкаській області не дає згоди на зменшення кількості смуг руху, тому довелося зупинити реконструкцію площі біля будинку культури "Дружба народів". Вони вважають, що чим ширше, тим безпечніше. Хоча у всьому світі - навпаки", - сказав Віктор Беззубенко.

Він також повідомив, що в понеділок відбулася зустріч з представниками ДАІ, і він спробував переконати їх прийняти відповідні рішення, які дозволили б продовжити реконструкцію площі.

У листопаді минулого року було підписано тристоронню угоду про співпрацю між Черкаською облдержадміністрацією, міською владою та ВАТ "Азот", власником якого є відомий бізнесмен Дмитро Фірташ.

За умовами цієї угоди, в 2012 році публічне акціонерне товариство зобов'язане виконати ремонтні роботи і декоративну обробку сцени і внутрішніх приміщень ДК "Дружба народів", а також здійснити реконструкцію площі і ремонт фонтану перед будівлею до Дня міста, яке Черкаси святкуватимуть в червні.

Планувалося, що до червня 2012 року "Азот" витратить тільки на реконструкцію приміщення "Дружби народів" близько 30 млн грн.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Олег 10.04.2012 18:33
А який вигляд буде мати йя площа після реконструкції? А то щось там риють, фонтан розбирають, плити знімають. Можна ж виставити хоч табличку з приблизним ескізом, макетом(не знаю як правильно називається).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Фелікс 10.04.2012 11:20
"Вони вважають, що чим ширше, тим безпечніше. Хоча у всьому світі - навпаки", - сказав Віктор Беззубенко." - ЖАХ! БЕЗЗУБЕНКО, ОДАРИЧ І ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ХОЧЕ ПОВЕРНУТИ В ЧЕРКАСИ ПЕЩЕРНИЙ ЛАД!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Алекс 10.04.2012 11:18
ГАИшники без взяток не могут, порода у них такая, не заплатили, значит не положено!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100