реклама

реклама

Співробітниками управління податкової міліції Черкаської області в ході оперативно-розшукових заходів виявлено факт незаконного виготовлення спирту з використанням обладнання, що забезпечує його масове виробництво на одному із державних підприємств Черкащини, яке спеціалізується на виготовленні етилового спирту.

Так податківцями в ході перевірки, під час проведення інвентаризації готової продукції на підприємстві, було встановлено факт здійснення виробництва необлікованого етилового спирту та зафіксовано, що підприємством виготовлено не облікованої готової продукції загальним об’ємом 138 тисяч літрів на загальну суму близько 8 млн. 100 тис. грн.

Відносно посадових осіб підприємства слідчим управлінням податкової міліції Черкаської області порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів  шляхом використання обладнання, що забезпечує масове виробництво такої продукції).

Наразі триває слідство. Про це інформує прес-служба податкової міліції ДПС в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 pres sluzhba zavodu 10.04.2012 23:00
Косарський спиртовий завод і його нинішній очільник Кобзарь Федір Іванович - це те державне підприємство, про яке описується вище.
Чому прес служба податкової міліції відкидає деякі подробиці? Вони також цікавлять народ - який саме завод і хто його директор-злодюга!
Так що - місце № 1 наразі - Кобзарь Федір - радник губернатора і 138 тисяч вкраденого спирту!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100