реклама

реклама

Нещодавно Канівська громада вітала вже чергового столітнього ювіляра району – Наталію Клінчук із села Келеберди. За свій вік вона побачила три держави, Російську імперію, Радянський союз, незалежну Україну, три війни, світові та громадянську.

Голова райдержадміністрації Олексій Гика, привітав ювілярку та нагородив грамотою від Президента України Віктора Януковича. Сільський голова вручив диплом довгожителя села Келеберда.

Гості подарували багато теплих слів, квітів та подарунків, а співочий колектив села «Келебердяночка» заспівав іменинниці «Многая літа…». Про це інформує сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Канівської райдержадміністрації.

− Такі люди це жива історія нашого краю, про яких ми повинні дбати ще більше, − зазначив Олексій Гика. – Створити їм належні умови для комфортного життя, забезпечити усім необхідним.

Рецепт довголіття за словами Наталії Павлівни дуже простий – жити потрібно в любові. У ювілярки велика родина – четверо дітей, шестеро онуків, дев'ятеро правнуків, і вже є один праправнук.

Народилася Наталія Клінчук у с. Ілляшівка, що на Хмельниччині. Все життя працювала у колгоспі, є ветераном праці. Вийшла заміж, народила дітей. Та у розмірене, спокійне життя увірвалася війна. Під час окупації, ювілярка прийшлося дуже важко, адже її чоловік пішов на фронт. На завершення війни нові випробування спіткали Наталію Павлівну, чоловік повернувшись із війни незабаром помер від отриманих ран і надалі їй довелося самотужки виховувати малих дітей. Але,завдяки своєму кредо, вона мужньо пережила всі негаразди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100