реклама

реклама

Подруга Віктора Януковича, професор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Лариса Скорик заявила, що не бачить нічого поганого в тому, що на Андріївському узвозі, де цими вихідними знесли три історичні будівлі, з'явиться будинок зі скла. Про це повідомляє газета «Сегодня».

"У нас просто дикий страх будинків зі скла, патологічний, я б сказала. Чого боятися, якщо поставлять естетичну, гарну, легку будівлю? Навпаки, стародавня архітектура тільки виграє, якщо поруч з'явиться стилізований, сучасний будинок", - сказала Скорик.

ЯК УБИВАЮТЬ АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ ДИВІТЬСЯ ТУТ

"І взагалі, після того, що зробили з Андріївським узвозом останніми роками, він не може претендувати на історичний зв'язок з минулим. От той же Замок Ричарда в що перетворили! Раніше треба було думати. Ностальгія, звичайно, є, але ніхто ж узвіз не знищує, а навпаки прикрашає", – заявила вона.

Нагадаємо, що Лариса Скорик була автором нового проекту реконструкції музею Т. Г. ШЩевченка у Каневі, який офіційно відкрили у 2010 році.

ЯКИМ ПОСТАВ ПІСЛЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ МУЗЕЙ ШЕВЧЕНКА ДИВІТЬСЯ ТУТ

Музей постав зовсім не в тому вигляді, як запланував архітектор будівлі Василь Кричевський, а... з євроремонтом. Це викликало осуд з боку громадськості.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Гудвин 11.04.2012 12:57
Пострашнее чумы будет...Блин,Прочерк,ну вас с вашим "майданчиком коректних диск".!Это с теми,кто сам поступает корректно.А она? Эмансипе хайтековское без души и памяти.Паскуда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 пенсіонер 11.04.2012 11:16
воно таке ж саме га.... як і ханка херман-2і подружки запроданки,холу ї зека.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 кактус 11.04.2012 11:06
наш музей угробила, тепер прийшла черга узвозу. А вона ж це майдан незалежності переробити хотіла. То може зразу всю Україну катком знести і скляними офісами все забудувати?? А ті будівельники що кари божої не бояться? Якби не знайшлося будівельників, готових знести історичні будівлі, і якби кияни всі вийшли на їх захист, і якби чиновники не дали дозволів, то обличчя Києва збереглося б!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100