реклама
Sucurity Police

реклама

Керуюча компанія Reikartz Hotel Management оголосила про підписання договору на управління першим курортом в Україні під брендом «Віта Парк».

1 травня 2012 оздоровчий комплекс «Аквадар», що в селі Маньківка Черкаської області, відкриється під назвою «Віта Парк Аквадар» і стане першим готелем нової мережі велнес-курортів України «Віта Парк». Про це JeyNews повідомила асистент PR відділу Reikartz Hotels & Resorts Анна Большакова.

«Віта Парк Аквадар» розташований в 180 км від Києва в екологічно чистому районі – Черкаському лісництві. Велнес-центр курорту надасть широкий спектр оздоровчих послуг з використанням природних ресурсів: бальнеологія, спелеотерапія, фітотерапія, різні види масажів. Також на території центру розташований ресторан «Колиба» із традиційною українською кухнею, пляжна зона, дитячий міні-зоопарк, конференц-зал для корпоративних заходів.

У планах розвитку курорту поетапна заміна комплектації та меблів, впровадження стандартів обслуговування Reikartz Hotel Group, розширення послуг велнес-центру та анімаційної програми. У всіх номерах готелю з червня 2012 року буде доступний безкоштовний Wi-Fi.

Згідно з планами Керуючої компанії Reikartz Hotel Management, мережа велнес-курортів «Віта Парк» об'єднає санаторії та оздоровчі комплекси в найкрасивіших та екологічно чистих місцях України.

Готелі запропонують активний відпочинок для всієї сім'ї та оздоровчі процедури з допомогою найкращих природних матеріалів. У велнес-курортах будуть впроваджені стандарти обслуговування Reikartz Hotel Group, адаптовані під сегмент «2 зірки Superior 3 зірки» згідно з класифікацією HOTREC.

Reikartz Hotel Group – бренд, що об'єднує три готельних мережі під управлінням компанії Reikartz Hotel Management: Раціотель (бізнес-готелі рівня «2 зірки»), Віта Парк (велнес-курорти рівня «2 зірки Superior  3 зірки»), Reikartz Hotels & Resorts (бізнес і курортні готелі рівня «3 і 4 зірки»).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100