реклама

реклама

Більше двох тисяч пасхальних подарунків  вручив працівникам соціальної сфери та ветеранам Лівобережжя народний депутат України Богдан Губський. За один день робочої поїздки Чорнобаївщиною, Драбівщиною та Золотоношею нардеп відвідав дев’ять закладів соціальної сфери, вивчив  проблеми установ  та зустрівся з сотнями людей. Зокрема, нардеп зустрівся з колективами та пацієнтами Гельмязівської (Золотоніський район), Іркліївської ( Чорнобаївський район) і  Шрамківської (Драбівський район) лікарень та взяв участь у засіданні Президії та зібранні активу ветеранів міста Золотоноша. Народний обранець опікується проблемами ветеранів та людей похилого віку протягом тривалого часу.

– Спілкування з ветеранськими організаціями дає мені можливість дізнатися проблеми цих людей. Серед ключових – виплати дітям війни. Свого часу Верховна Рада ухвалила відповідний Закон, але , як показало спілкування з людьми,  наразі він дотримується неповною мірою або частково. Тому я, як народний депутат, буду добиватися, щоб всі люди, які належать до цієї категорії, отримували гроші, які їм гарантує держава, - коментує народний депутат України Богдан Губський.

Нардеп підкреслив, що ветерани озвучили йому низку проблем не лише приватного чи суто вікового  характеру, а й  життєдіяльності міста  взагалі – це і реконструкція очисних споруд, і питання водоочищення, і проблему освітлення. Всі ці накази людей старшого покоління нардеп планує ретельно вивчити  із залученням фахівців та найближчим часом втілити у життя.

Також народний депутат в рамках програми «Здоров’я нації» відвідав три лікарні Лівобережжя, ознайомився з їхніми спільними  та індивідуальними потребами та принагідно привітав персонал лікарень та людей, які на той час проходили стаціонарне лікування, з наступаючим святом Великодня. Подарунками до найбільшого православного свята стали позитивні емоції та великодні сюрпризи від нардепа – пасхальні рушники, освячені напередодні в Києво – Печерській Лаврі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Марія 11.04.2012 21:12
***Як можна жити в такій продажній країні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дядя Вася 11.04.2012 15:47
Ну заинтриговали!У же написали"нардеп".Клацнул-БОДЯ!Вот неожиданность-то!УУУ,ДОСТАЛ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100