реклама

реклама

Звітуючи на колегії облдержадміністрації 11 квітня про підсумки опалювального сезону в Черкасах, мер міста Сергій Одарич звернув увагу губернатора Сергія Тулуба на низку проблемних питань. Зокрема, за його словами, в цьому році вперше за останні роки складнощі виникали у зв’язку з аварійними відключеннями електроенергії: під загрозою опинялося теплопостачання великих районів Черкас. Загалом через такі перебої відключалося 12 котелень.

– Під час одного вимкнення електроенергії в нас без енергопостачання залишилося одразу 6 великих котелень. Дуже було несолодко в ці години працювати комунальникам, доводилося «розвоздушення» систем робити вночі і так далі. Тому я дуже просив би, Сергію Борисовичу, звернути увагу на роботу Обленерго. Я вважаю, що не можна допускати таких аварійних відключень, це ставить під загрозу якість і стабільність надання послуг нашим споживачам, – сказав Сергій Одарич.

Коментуючи рівень розрахунків за спожитий природний газ, мер Черкас зауважив, що КП «Черкаситеплокомуненерго» заборгувало 8 млн. 600 тис. грн. З них лише 184 тис. – це борги населення. Борг держбюджету перед підприємством становить понад 4 млн. грн, борг обласного – 3,9 млн., борг міського – 3,7 млн. грн.

– Якщо говорити про міський бюджет, то в нас за останній  квартал було вилучено в дохід державного 10 мільйонів 100 тисяч, і на сьогоднішній день казначейство дозволяє нам використовувати для потреб міста не більше 10 відсотків отриманих надходжень. Все інше вилучається в рахунок погашення короткострокових позичок, – зазначив мер.

Також він нагадав про загрозливу ситуацію, яка склалася на КП «Черкасиводоканал» і необхідність переглянути низькі тарифи.

На це губернатор порадив Одаричу попрацювати над проблемними питаннями разом зі своїм першим заступником Сергієм Рябцевим.

– Є казначейство, є у мене перший заступник, він займається якраз оцими всіма питаннями. Будь ласка, Сергій Віталійович, – звернувся до Рябцева губернатор. –  На протязі однієї доби розгляньте це питання з містом Черкаси і визначте шляхи і графік погашення заборгованості. Готуйте листи, завтра щоб ви були в Уряді. І, будь ласка, беріть Сергія Олеговича, заходьте там до комісій, ви знаєте хто там працює… Заходьте туди і вирішуйте це питання стосовно води. Оце вам доба, і щоб завтра, Сергій Віталійович, ви мені доповіли, які кроки зроблені і які рішення прийняті. Я думаю, достатньо ще сьогодні попрацювати до 24 години і завтра. Зрозуміло? Щоб ясність тут була.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Фелікс 12.04.2012 17:54
Активна підтримка Тулубом чергової брехні "мера" свідчить про підготовку Тулуба і Одарича до "ПРИХВАТИЗАЦІЇ" КП "ЧЕРКАСИВОДОКАНА Л" та БЕЗПІДСТАВНЕ підвищення тарифів.
Наступний крок ***- виселення черкащан із квартир...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Микола 12.04.2012 16:15
ех демократія скільки паразитів можуть писати проти мера і нічого їм не буде бо за ніками ховаються. То чого ви іншого не обирали? Значить інші ще гірші!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Черкасчанин 12.04.2012 13:51
Такого мера, як Одарич, народ вже давно послав на ..... і проклинає кожен день. .........................паразити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100