реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські ІТ спеціалісти разом із психологом та експертом з системного розвитку бізнесу і креативного інтелекту Іреною Брик вчилися проводити аудит власного оточення.

брик2

Захід для місцевої ІТ спільноти організувала громадська організація Cherkasy IT Cluster. Адже сьогодні для ефективного розвитку у сфері ІТ для фахівця дуже важливою є наявність Soft Skills, вміння правильно комунікувати із командою та будувати міжособистісні стосунки.

Кожен із нас - середнє арифметичне людей, що нас оточують. Найбільше на нас впливають п’ятеро осіб, що перебувають по периметру, каже Ірена.

- Ідеться про людей, з якими ми спілкуємось найчастіше, - пояснює Ірена. - Важливо мати біля себе людей, які нас розвивають, не тягнуть униз. У такому разі всю свою енергетику ви будете витрачати на боротьбу з цими людьми. Уявіть, що ви йдете кудись. Значно простіше це робити, коли поряд ідуть люди (повільніше чи швидше), а не просто вчепились у вас і хочуть, щоб ви їх тягнули.

Як зазначає Ірена Брик, доволі часто найтоксичнішими в оточенні є найближчі люди. І тут постає вибір: тримати і надалі з ними тісний контакт чи все-таки обмежитись у спілкуванні.

- Для того, щоб бути максимально крутим досягатором, потрібно бути в оточенні максимально крутих досягаторів. Ви зможете наповнюватись ними і надалі передавати свою енергетику більш слабким людям. Виникає така собі цепна реакція, - додає психолог.

Тренінг із практичними завданнями тривав близько трьох годин. За підсумком тренінгу кожен учасник зміг оцінити для себе своє оточення, зрозуміти, як саме воно впливає: позитивно чи негативно. Крім того, кожен учасник визначив для себе завдання на найближчі 24 години, суть якого - зробити перший крок до поліпшення свого середовища.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 правда 04.07.2019 11:41
хто ж автор такого шедевру? :sad: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ігор 04.07.2019 10:10
"Цепна" ох, б***Ь! :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100